Pierre Oriola comparteix vivències amb el Barça B

Pierre Oriola comparteix vivències amb el Barça B

El segon capità del Barça va mantenir una xerrada durant més d’una hora amb els jugadors del filial

Pierre Oriola va ser el primer convidat a les xerrades que els equips del bàsquet formatiu -Barça B, el Júnior, el Cadet A i Cadet B, l’Infantil A i Infantil B i el Mini- duen a terme des que es va decretat el confinament. Tots els equips fan xerrades un parell de cops per setmana i, en aquest cas, Pierre Oriola va ser el primer visitant amb el segon equip.

Gestionar els mals moments

El de Tàrrega, que no va tenir un camí fàcil per arribar a l’elit, va explicar la seva experiència, com va gestionar els mals moments, les decepcions, i també va reconèixer que en més d’una ocasió es va plantejar deixar el bàsquet. “Tot té un procés, a mi em va costar molt, i en aquest procés, més d’un cop vaig voler abandonar. Per exemple, quan el Manresa va prescindir de mi en el seu moment. No volia parlar amb ningú durant 3 o 4 dies”, va reconèixer Oriola.

L'aspecte mental, important

Oriola, que va haver de disputar dues temporades a la LEB Or abans de tornar a l’ACB, va resoldre tots els dubtes que els jugadors del Barça B li van plantejar. “No només és important el físic, també l’aspecte mental. M’aixeco pensant en què és un nou dia per millorar i, a més, aquest any comparteixo posició amb Mirotic, un jugador brutal i del qual aprenc molt”.

La conversa, que va durar més d’una hora, la va conduir el tècnic Diego Ocampo, mentre que David Font, segon capità de l’equip, va plantejar en veu alta diferents preguntes per a un Oriola molt participatiu i proper.

Gaudeix dels millors moments de la xerrada

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut