El potencial ofensiu marca la diferència

El potencial ofensiu marca la diferència

El Barça manté els millors registres golejadors tot i les absències dels pivots de referència Ferrao i Esquerdinha

Els gols fan la diferència, i el Barça de futbol sala continua liderant totes les estadístiques golejadores en els set mesos de competició que portem fins ara amb una mitjana de 4,5 gols per partit. Amb la lesió de Ferrao, a més, el gol s’ha repartit entre tot l’equip. Fins a sis jugadors han marcat 10 o més gols ja aquesta temporada entre totes les competicions: Adolfo (31), Lozano (20), Ferrao (17), Daniel (16), Dyego (14) i Marcenio (10). Uns registres que, fins ara, han valgut dos títols: Supercopa i Copa d’Espanya.

La temporada, en 10 dades

  1. 80% victòries: Els de Plaza han guanyat 28 dels 35 partits oficials disputats entre lliga, Copa d’Espanya i Copa del Rei. Les úniques tres derrotes han sigut a la lliga contra Palma Futsal al Palau, i a les pistes de Valdepeñas i Peñíscola.
  2. 19 jugadors utilitzats: Als 15 de la plantilla inicial, s’hi han de sumar Ximbinha i els jugadors del filial Cerón, Povill i el porter Álex Lluch.
  3. 4,5 gols per partit: El Barça ha marcat 157 gols en 35 partits oficials disputats, amb una mitjana de 4,5 gols per partit. L’equip també és el més golejador de la lliga amb 107 gols en 23 partits, 11 més que Movistar Inter. La dada encara té més mèrit tenint en compte les baixes de llarga durada d’Esquerdinha i Ferrao.
  4. 16 golejadors diferents: Han marcat 15 dels 16 integrants de la plantilla (tots excepte Juanjo), i el jove del filial Bernat Povill també va fer un doblet a la Champions contra el Vytis.
  5. 31 gols Adolfo: El colomenc ha superat els 27 gols de la seva primera temporada al Barça i està a només un gol d’igualar el seu rècord absolut: els 32 gols que va marcar a la lliga la temporada 2015/16 amb Industrias Santa Coloma. Adolfo també és el màxim golejador de la lliga amb 26 gols, dos més que Chino.
  6. 2 vegades porteria a zero: El Barça només ha pogut mantenir la porteria a zero en dos dels 35 partits disputats. I els dos a la Main Round de la Champions contra Tyumen (1-0) i Vytis (8-0). En total l’equip ha encaixat 78 gols en 35 partits, amb una mitjana de 2,2 gols encaixats per partit.
  7. 3 debutants del filial: Povill, Alejandro Cerón i Àlex Lluch han debutat amb el primer equip aquesta temporada. Amb ells, ja són 6 els jugadors del planter que han debutat al primer equip de la mà de Plaza. Abans ho havien aconseguit Xavi Cols, Sergio González i el porter Santi Sahuquillo.
  8. 13 partits invictes: El Barça encara no ha perdut cap partit aquest 2020. En total, 13 partits disputats amb 10 victòries i 3 empats. A més, l’equip ha guanyat els últims 6 partits disputats, incloent-hi els 3 que li van valer el triomf a la Copa d’Espanya disputada a Màlaga.
  9. 3 de 3 contra ElPozo: El Barça ha guanyat els tres partits disputats contra ElPozo, el rival en la final de la temporada passada i equip classificat per a la Final Four de la Champions. Els de Plaza es van imposar a la Supercopa (4-3), en partit de lliga al Palau (2-1), i també en les semifinals de la Copa d’Espanya (3-2).
  10. 4912 espectadors: És el rècord de públic aquesta temporada en un partit del Barça de futbol sala al Palau. Va ser en el triomf contra Movistar Inter (5-3).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut