"Trobem a faltar la nostra afició"

Sergio Lozano se sincera amb Pierre Oriola a Instagram en una entretinguda xerrada entre dos símbols del Palau

Sergio Lozano i Pierre Oriola tenen un feeling especial. Són amics i comparteixen un tret comú a la pista: l’entrega als colors del Barça. El seu caràcter lluitador els ha convertit en dos ídols de l'afició, i en aquests moments complicats ells no s'obliden de la gent del Palau i en especial dels Dracs, el grup d'animació que segueix el bàsquet i el futbol sala al Palau.

"Trobem a faltar la complicitat que hi ha amb l'afició, sobretot en les victòries quan cantem cançons tots junts, però també en les derrotes, quan sentim el seu suport incondicional", reconeix Lozano.

"L'afició del Palau ens ajuda a guanyar partits, ens donen força en els moments més complicats i sempre apareixen per donar-nos una empenta quan els partits es posen costa amunt", explica Pierre Oriola.

Els dos lamenten l'aturada per la bona dinàmica que portaven els equips de bàsquet i futbol sala. "Portem un any sencer guanyant tots els títols a nivell nacional i guanyar la Champions seria la confirmació que hem començat un nou cicle guanyador", assenyala Lozano. I Oriola també ha expressat el seu desig de regnar a Europa. "La dinàmica abans de l'aturada era molt bona i, sincerament, crec que podem lluitar per guanyar aquesta Eurolliga". Ara el seu desig més immediat passa per tornar a les pistes i acabar la temporada sempre que sigui possible, però no a qualsevol preu. "La salut està per sobre de tot, el més important ara és respectar el confinament per sortir d'aquesta crisi com més aviat millor", diu Lozano.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut