Ferrao:

Ferrao: "Treballo per estar a punt quan tornin les competicions"

El pivot brasiler és optimista pel que fa a la recuperació de la seva lesió, en un directe a Instagram amb Roger Serrano

El Millor Jugador del Món està ansiós per tornar a les pistes i treballa sense parar per estar a punt en el moment en què es puguin reprendre les competicions.

"Em trobo molt bé de la lesió, estic seguint unes pautes molt estrictes de recuperació durant aquest confinament i l'evolució és molt bona", ha explicat Ferrao en un directe d'Instagram amb el seu company d'equip Roger.

"El meu objectiu és treballar per estar a punt, o gairebé, per a quan es reprenguin les competicions", explica Ferrao. "Fins fa molt poc reconec que encara veia molt lluny el moment de tornar a jugar, i, sincerament, veia molt difícil estar a la Final Four, si s'hagués disputat en la data prevista; ara, en canvi, ja començo a veure la llum al final del túnel, tot i que encara falta", se sincera.

Ferrao també reconeix que li ha anat molt bé per a la lesió el descans d'aquests últims dies i el no pressionar-se amb una data concreta de tornada. "D'una banda, és veritat que he guanyat temps i això és positiu, però, de l'altra, no disposo dels mateixos mitjans per treballar en la recuperació i tot és més difícil", explica.

Per acabar, un desig. "Tant de bo s'acabi disputant la Final de la Champions; si arribés el moment no penso en quants gols marcaré, em conformo a poder arribar ajudar l'equip i aixecar el títol tots junts", diu Ferrao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut