Local

EN PRIMERA PERSONA: Víctor Claver

L’aler del Barça de bàsquet explica en aquesta carta per a l’afició com porta el confinament després de més de tres setmanes i ens desvela una de les seves passions: el dibuix

Bon dia, culers! Des del primer moment em va agradar la idea de poder escriure una carta per a l’afició. No és una entrevista, no és cap vídeo, és un text que jo mateix puc fer i decidir què explicar-vos. Ja us avanço que no tot serà família –amb la qual he compartit més videotrucades que mai!–, bàsquet i entrenaments per no perdre la forma.

Començaré per la meva rutina diària. Considero que és molt important, tot i estar a casa, tenir una organització, una agenda. A primera hora, després d’esmorzar, m’agrada respondre els correus pendents i, un cop finalitzades aquestes tasques, em preparo per entrenar-me. Tenim una planificació que hem d’intentar seguir i, si tenim bon dia, intento fer els exercicis a la terrassa. La veritat és que em dona molta vida i abans no ho valorava tant.

M’agrada molt el dibuix digital i he fet un curs. Ja fa temps que és una de les meves passions, però ara tinc temps de poder dedicar-hi l’estona necessària.

Víctor Claver

Però us vull explicar coses menys comunes perquè sempre tindrem temps de parlar de bàsquet. I és el dibuix. Sí, m’agrada molt el dibuix digital i he fet un curs. Ja fa temps que és una de les meves passions, en diferents viatges n'he anat fent, però ara tinc temps de poder dedicar-hi l’estona necessària.

Al principi tenia un suport per dibuixar amb l’ordinador i ara ho faig amb l’iPad i l’Apple Pencil, que fa poc que el tinc, i vull aprendre'n. Després del curs que vaig fer en vull fer dos més en les pròximes setmanes: un d’anatomia i proporcions del cos i un altre d'enfocat al còmic, que sempre m’ha agradat. Vull millorar la meva manera de dibuixar, millorar els cossos o dotar-los de dinamisme. Em motiva molt poder donar color als dibuixos, les llums i les ombres.

Una altra novetat per a mi: l’Univers Marvel. Estic aprofitant per veure, amb l’ordre cronològic que aconsellen, totes les pel·lícules i la veritat és que anava una mica perdut en aquest sentit i ara les estic entenent molt millor.

I la cuina, no hi podia faltar. Durant la temporada no hi puc dedicar el temps que m’agradaria i ara estic completant receptes que requereixen temps. Per exemple, fer unes bones llenties. La veritat és que em van quedar prou bones...

Culers, m’ha agradat molt poder escriure aquesta carta i espero que us agradi. Us desitjo molta salut, per a vosaltres i la vostra família. Ens en sortirem i espero que ens puguem retrobar aviat al Palau Blaugrana.

Tinc moltes ganes de sentir com ens animeu i això voldrà dir que ho hem superat tots junts!

Cartes en primera persona
Fes un cop d'ull a la resta de textos escrits en primera persona
Més textos
Més notícies aquí