Daniel Vives és escollit nou secretari general de l'EHCA per

Daniel Vives és escollit nou secretari general de l'EHCA per "afrontar l'inici d'un projecte reforçat i il·lusionant"

Vives ha estat membre de la comissió esportiva de la secció durant 10 anys

L'EHCA (European Hockey Clubs Association) ha emès un comunicat en el qual s'informa que Daniel Vives és el nou secretari general de l'organització que presideix el FC Barcelona. Vives ha estat membre de la comissió esportiva de la secció blaugrana durant deu anys (entre el 2010 i el març del 2020) i agafa el relleu de Rui Carvalho, president de l'Associação Nacional de Clubes de Patinagem (ANACP).

En l'esmentat comunicat, l'EHCA també informa que ha valorat "el nou escenari europeu" després de la dimissió del comitè de la World Skate Europe - Rink Hockei, que mostra "la seva predisposició per estudiar quin ha de ser el desenllaç de les competicions continentals suspeses actualment" i que "els clubs associats segueixen disposats a treballar en un nou i il·lusionant projecte de Lliga Europea de clubs".

A continuació reproduïm el comunicat de l'EHCA:

L'EHCA (European Hoquei Clubs Association) s'ha reunit aquest dijous 2 d'abril, de manera extraordinària i telemàtica, per tractar el nou escenari europeu generat en el si del Comitè del World Skate Europe Rink Hockey, després de la dimissió en cadena del seu president i de la resta dels membres de la seva junta.

En primer lloc, l'EHCA li envia molts ànims a l'expresident Fernando Graça i li desitja una ràpida recuperació dels seus problemes de salut. Manifestem novament la nostra predisposició, suport i ajuda per estudiar, ara al costat de la presidència de WS Europe, quin ha de ser el desenllaç de les competicions continentals suspeses actualment i del futur europeu, tenint presents les directrius governamentals dels països involucrats, buscant el millor per a l'afició, els jugadors/es, els clubs i ens involucrats. Tot això amb la il·lusió renovada i amb l'objectiu de reforçar la competició europea d'hoquei sobre patins.

L'EHCA va realitzar anteriorment la seva tercera Assemblea General, també de forma telemàtica, amb l'objectiu de seguir treballant pel bé de l'hoquei sobre patins continental. Els clubs associats segueixen disposats a treballar en un nou i il·lusionant projecte de Lliga Europea de clubs que aporti la projecció europea que es mereix el nostre esport. En aquest sentit, en aquesta Assemblea General es va decidir nomenar Daniel Vives com a nou secretari general de l'EHCA. Vives és enginyer industrial, professional del sector del transport de viatgers i disposa d'una trajectòria de més de deu anys en la gestió esportiva, com a membre de la comissió esportiva de la secció d'hoquei patins del FC Barcelona i com a vicepresident de la Federació Catalana de Pàdel.

Vives agafa el relleu de Rui Carvalho, president de l'Associação Nacional de Clubes de Patinagem (ANACP), al qual se li agraeixen els serveis prestats en l'ens creat el setembre del 2019, i se li desitgen grans èxits en el seu futur professional i personal.

L'EHCA se solidaritza amb tots els afectats pel coronavirus i anima a tota la població a seguir les instruccions de les autoritats.

Atentament,

EHCA: FC Barcelona, UD Oliveirense, Reus Deportiu Miró, Noia Freixenet, FC Porto, Sporting CP, Deportivo Liceo i SL Benfica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut