Local

El Barça té una cura especial amb els socis de més edat

L’Àrea Social del Club contacta amb els senadors blaugrana i socis majors de 80 anys amb l’objectiu d’assistir-los i fer un seguiment del seu estat de salut i anímic durant la crisi

Un dels objectius de l’Àrea Social del FC Barcelona és mantenir durant el període d’estat d’alarma a causa de la pandèmia del coronavirus totalment atesos els seus socis i molt especialment els de més edat. Per aquest motiu, tot i tancar les seves instal·lacions del Camp Nou, s’han mantingut sempre operatius els canals telemàtics d’atenció, a través del telèfon gratuït per als socis 900 189900 o del correu electrònic oab@fcbarcelona.cat.

Per incrementar l’atenció a l’important col·lectiu de socis d’edat avançada, el Club també ha posat en funcionament el programa ‘T’Acompanyem a casa’, per poder contactar proactivament amb tots els senadors blaugrana i socis majors de 80 anys, amb l’objectiu d’informar-los, saber les seves inquietuds, assistir-los i fer un seguiment del seu estat de salut i anímic durant aquesta crisi. Aquest servei va dirigit a un col·lectiu format per 9.000 socis, sumant senadors i la resta de socis que superen els 80 anys.

Aquesta acció és una adaptació del programa ‘T’Acompanyem’, que en col·laboració amb la Creu Roja es dona des de fa anys a l’Estadi els dies de partit a tots aquells socis amb problemes de mobilitat.

L’equip que està prestant aquest servei pertany al departament d’atenció de l’Àrea Social, i està format per un grup de tècnics amb experiència en el tracte i atenció a la gent gran, gràcies també a l’experiència del Club en aquest col·lectiu a través de l’Oficina d’Atenció Especialitzada.

Amb aquest contacte, el Barça vol acompanyar els seus socis de més edat, conèixer la seva situació i oferir-se per a qualsevol consulta, amb la finalitat d’estar al seu costat i mantenir el contacte amb el Club. Durant els primers dies del servei, es va trucar al col·lectiu de senadors del Club, format pels mil socis de més antiguitat, i posteriorment s'ha passat a efectuar les trucades a la resta dels 9.000 socis majors de 80 anys.

Més notícies aquí