Activitats per a nens i nenes: Qui és qui?

Activitats per a nens i nenes: Qui és qui?

Des de la Fundació Barça us proposem activitats per als culers més petits de la casa, on posen en pràctica valors com l’esforç o la superació

TEMPS: Entre 15 i 30 minuts

Coneixes el joc del 'Qui és qui?' T’agrada jugar-hi, però estàs cansat de tenir al davant sempre els mateixos personatges?

Avui et proposem un joc similar on els personatges els escolliràs tu entre els teus amics o coneguts o entre els jugadors del teu equip.

Què necessitem?

  • No es necessita material.

Descripció del joc

  1. Un dels participants ha de pensar en un membre de la família o amic.
  2. La resta de participants, seguint un ordre, hauran d'anar fent preguntes sobre les habilitats i destreses de la persona que han d'endevinar.
    Per exemple: "És una persona que és molt bona dibuixant?"
  3. La resposta haurà de ser "Sí" o "No", seguit de les habilitats que s'han mencionat. Per exemple: "Sí, és una persona molt bona dibuixant."
  4. S'hauran d'anar fent preguntes fins a descobrir les persones que hi ha darrere.

Normes

  • Com a mínim heu de ser dues persones.
  • Les preguntes només poden estar relacionades amb les virtuts del personatge.
  • Les respostes han de ser molt concretes, de "Sí" o "No".
  • Quan un participant endevini el personatge canvieu els rols.
  • Si sou molts al grup, les preguntes es faran en un ordre establert prèviament.

Variants

  • Si voleu complicar el joc una mica més o si heu acabat amb els membres de la vostra família i amics, podeu fer-ho amb els personatges de ficció que se us acudeixin.
  • Si voleu aprofundir més en el treball de la humilitat, podeu fer que les respostes siguin comparatives amb la persona que pregunta. Per exemple, seguint amb la mostra anterior, la resposta podria ser: "Sí, la persona amagada és molt més hàbil que tu dibuixant."
  • També podeu fer el joc al contrari, afegint a les preguntes aquelles coses que no fan tan bé o que haurien de millorar.

Com has pogut comprovar, investigant les virtuts dels teus familiars i amics segur que has descobert les persones que estaven amagades tot fent un interessant exercici d'humilitat!

A divertir-se!

imatges_activitats_qui-es-qui_2b
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut