Les accions ajornades adreçades als socis es mantenen per quan torni l’activitat

Les accions ajornades adreçades als socis es mantenen per quan torni l’activitat

Les fotografies amb els equips o sortir de la mà amb els jugadors per als més joves, la Llotja Oberta i els actes d’insígnies seguiran l’ordre establert abans de l’estat d’emergència

A conseqüència de l’estat d’emergència sanitària que viu el país per la pandèmia del coronavirus, el FC Barcelona va haver d’ajornar tots els actes previstos amb els seus socis i que es reprendran un cop torni l’activitat en els diferents àmbits i instal·lacions del Club, amb la vigència de les sol·licituds ja efectuades i mantenint l’ordre de participació que estava establert.

Fotografies amb els primers equips

Entre aquests actes destacava una sèrie d’accions adreçades als socis més joves del Club, com eren les noves tandes de fotografies amb el primer equip de futbol, així com amb l’equip de futbol femení i amb les primeres plantilles de les seccions professionals de bàsquet, handbol, futsal i hoquei patins. Aquestes fotografies han quedat ajornades fins que es reprengui l’activitat esportiva del Club i els partits de cadascun d'aquests equips.

Cal assenyalar que quan torni l’activitat es mantindrà l’ordre establert abans de l’aturada i els socis seran convocats a cada acció seguint el mateix ordre que estava previst.

En aquest període de la temporada s’havien programat les fotografies de tots aquells joves socis que havien sol·licitat un retrat amb les diferents plantilles de les seccions professionals i amb l’equip de futbol femení, que afrontava els partits més importants de la temporada.

Ajornament de les accions Barça Herois

També els joves socis que en el seu dia van ser premiats pel programa Barça Herois a sortir de la mà dels jugadors de Barça en dos partits al Camp Nou mantindran aquesta opció, que s'efectuarà quan tornin els partits de futbol a l'Estadi. Aquesta acció estava prevista realitzar-la en els partits de Lliga contra el Leganés i l'Athletic, que han estat ajornats.

En aquest programa Barça Herois, destinat a tots els socis que aquest any van canviar de categoria aleví a infantil, es van premiar 22 joves dels 350 que van fer la seva sol·licitud per participar en el sorteig. Aquests joves mantenen la seva plaça i quan sigui possible rebran la notificació del Club que els informarà del partit en què saltaran al terreny de joc del Camp Nou, acompanyant un dels seus ídols blaugrana.

Llotja Oberta

L’estat d’emergència sanitària i l’aturada de tota activitat esportiva també ha comportat l’ajornament dels actes de Llotja Oberta previstos al Camp Nou i al Palau Blaugrana.

Per mitjà de la Llotja Oberta, els socis que van sol·licitar-ho tenen l’oportunitat de seguir un partit de l’Estadi o del Palau des de la Llotja Presidencial. 

Un cop acabat el confinament i tornin els partits a les nostres instal·lacions, es reprendran les accions previstes de la Llotja Oberta, seguint el mateix ordre establert abans de l’aturada, i els socis participants rebran oportunament la informació sobre el partit que presenciaran i els detalls de la seva presència a la Llotja.

Lliuraments d'insígnies

D'altra banda, també han quedat posposats tots els actes previstos per al lliurament d’insígnies dels 25 i els 50 anys d’antiguitat de soci, i que estaven previstes per a aquestes dates. Un cop solucionada la crisi sanitària i es torni a la normalitat, es configurarà un nou calendari i s'aniran convocant, en diferents sessions, tots aquells socis als quals els pertoca rebre aquest any el reconeixement del Club per la seva fidelitat barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut