Ferrao i Plaza comparteixen l’èxit amb l’equip

Ferrao i Plaza comparteixen l’èxit amb l’equip

El proclamats millor jugador i millor entrenador del món coincideixen a donar el mèrit de les distincions rebudes a la força del grup i l’aposta del Club pel futbol sala

Ferrao ja regna en el món del futbol sala i assaboreix el moment. “El camí ha estat molt llarg per arribar fins aquí, tant a nivell individual com col·lectiu. Des de l’inici del nou projecte, ara fa quatre anys, hem lluitat molt per revertir una situació que no era favorable i té molt de mèrit haver-ho aconseguit. El que hem fet costa molt i no hauria estat possible sense l’aportació de tots i cadascun dels jugadors i membres de l’staff. I si, a més a més dels títols, també pots sumar premis individuals, doncs ja és perfecte. Els propers reptes? A nivell col·lectiu volem treure’ns l’espineta de la Champions i, a nivell individual, ara el primer és recuperar-me bé de la lesió i després... doncs tant de bo algun dia pugui atrapar Ricardinho que ha guanyat cinc vegades el premi de ‘Millor Jugador del Món’, però el llistó està molt alt!”, diu Ferrao.

Andreu Plaza agraeix la distinció com a 'Millor entrenador del Món' al seu staff i col·laboradors i està convençut que els premis reforcen l’aposta del Club pel futbol sala. “Són un reconeixement a un esport que cada vegada és més important dins el Club. La gent del Palau fa un esforç molt gran per captar l’atenció del públic i el Club fa una aposta decidida pel futbol sala. Cada vegada tenim més aficionats que ens donen suport i omplen el Palau i això és molt important per a nosaltres. Segur que aquests premis ajudaran a mantenir aquest nivell d’interès per part del Club i també dels aficionats i sempre és molt bo que passin aquestes coses”, explica l’entrenador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut