Local

Unes xifres extraordinàries: 29 triomfs i dos empats

Dos títols a la butxaca i 125 gols a favor i 12 en contra, les dades del Barça Femení en els 31 partits oficials disputats fins ara

Campió de la Supercopa d’Espanya i de Catalunya, líder a la Lliga amb nou punts d’avantatge amb 9 punts més que el segon, classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions i per a les semis de Copa. Fins a l’aturada per la crisi sanitària del coronavirus, la temporada del Barça Femení estava sent excepcional en les cinc competicions en què participava. A continuació repassem algunes dades:

▶ De 31 compromisos oficials, el conjunt dirigit per Lluís Cortés n’ha vençut 29 i n’ha empatat 2.

▶ D’aquestes 29 victòries, fins a 25 han estat per 2 gols o més.

▶ El balanç anotador és de 125 gols a favor i 12 en contra.

▶ La mitjana golejadora de l’equip és de 4 gols a favor per partit (per 0,38 en contra).

▶ Els dos resultats més amplis han estat l’1-10 davant de la Reial Societat a la final de la Supercopa i el 9-1 contra el Tacón a la Lliga, en l’estrena de l’Estadi Johan Cruyff.

▶ La nova casa del Femení és un fortí: Hi ha guanyat els 14 partits que hi ha disputat.

▶ Un equip que enganxa: per primera vegada, s’està superant el miler d’espectadors en tots els partits en terreny propi.

▶ Els aficionats culers han pogut presenciar 4,5 gols de mitjana (63) a casa. 40 dianes han estat a domicili i 22 en camp neutral.

▶ Els dos rivals que se li han resistit han estat el Rayo a Vallecas (1-1) -a la segona jornada de Lliga- i l’Atlètic de Madrid a Alcalà de Henares (0-0).

▶ Precisament, el partit de Lliga en terreny matalasser ha estat l’únic en què el Barça no ha pogut marcar.

Més notícies aquí