Onze dies a casa, onze noms i onze dades

Onze dies a casa, onze noms i onze dades

El Barça d’hoquei ha vist interrompuda la seva temporada després de 34 victòries en 37 partits, amb 216 gols a favor i només 65 en contra

L’equip blaugrana va fer, de moment, l'últim entrenament de la temporada el 13 de març. Havia de tornar a exercitar-se el dilluns 16 però, amb l’estat d’alarma decretat, els jugadors encadenen onze dies d’entrenament a domicili.

A continuació repassem les dades més concretes de cada jugador en els 37 partits que s’havien disputat aquesta temporada.

Edu Castro: Com a cara visible del cos tècnic, l’entrenador de l’Hospitalet està duent a terme la seva tercera campanya al capdavant d’una plantilla que ha acumulat 34 victòries, un únic empat i només dues derrotes en totes les competicions. Aquest curs s’està aconseguint el millor registre de gols per partit (5,84; per sobre dels 5,0 i 4,7 de les anteriors campanyes). El Barça és l’únic equip que no ha perdut a la Lliga Europea i, just abans de l’aturada per la transmissió del coronavirus, es va superar el rècord de victòries consecutives en una OK Lliga (24).

Aitor Egurrola: Compartint la porteria amb Sergi Fernández, el capità ha estat sota els pals en 18 ocasions. Ha encaixat només 26 gols i ha deixat la porteria a zero en sis duels (el mateix nombre que el curs anterior). Ha aturat 22 de les 26 faltes directes i tres dels quatre penals als quals ha hagut d'enfrontar-se. Ha encaixat una mitjana d'1,44 gols per partit, una dada inferior a la del curs passat (1,67).

Matias Pascual: L’argentí ha marcat 17 gols i ha fet 10 assistències en 32 compromisos. L’especialista defensiu té una mitjana de 0,53 gols per partit, per sobre dels 0,49 de la temporada anterior.

Pablo Álvarez: El killer de San Juan és un cop més el màxim golejador de l’equip, amb un espectacular registre de 53 dianes en 35 duels. També segueix demostrant la seva definició en accions de bola aturada (7 de 16 en faltes directes i 1 de 1 en penals). A falta d’una jornada per finalitzar les fases regulars, és el Pitxitxi de l’OK Lliga (38) i de la Lliga Europea (11). Té l’espectacular mitjana d’1,51 gols per partit.

Pau Bargalló: Els 41 gols (1,21 per partit) que acumula aquest curs és el seu millor registre en les quatre temporades a Can Barça. S’han de destacar les 30 assistències de gol i que és el jugador que més vegades ha començat jugant en el cinc inicial (32 de 34).

Sergi Panadero: També ha estat un fix en els cincs inicials d’Edu Castro (30 de 37). Fa la feina menys visible, aportant equilibri a l’equip i aquest curs ha marcat sis dianes i 14 assistències.

Sergi Fernández: Ha estat sota els pals de la porteria que comparteix amb Aitor Egurrola en 19 ocasions. Ha encaixat només 37 dianes i ha deixat la porteria a zero en dos enfrontaments. A bola aturada també ha evitat molts gols, aturant 16 de 19 faltes directes i 5 de 6 penals.

Nil Roca: En la segona temporada completa al primer equip ha marcat nou gols i ha fet 12 assistències (les mateixes que la temporada anterior) en un total de 31 partits, ja que se’n va perdre sis per una lesió a l’espatlla. Té una mitjana de 0,29 gols per partit, superior als 0,21 del curs passat.

Ignacio Alabart: És la seva millor temporada com a assistent. De les 9 i 19 assistències de gol en les dues campanyes anteriors ha passat a les 22 que sumava fins al moment. Ha estat en el cinc inicial 18 vegades i ha marcat 20 dianes (0,54 per partit).

Helder Nunes: En el seu primer curs com a barcelonista ha registrat 26 gols (0,70 per partit) i ha fet 30 assistències, i ha estat 20 vegades en el cinc inicial. Té un 100% d’efectivitat en penals, ja que ha marcat els quatre que ha executat.

João Rodrigues: Els seus gols continuen arribant en la segona temporada al Palau. N’ha fet 43 en 37 partits (1,16 de mitjana; per sobre dels 1,08 del curs passat). També ha superat el nombre d’assistències de gol (d’11 a 15) i ha estat en el cinc inicial en 21 ocasions. I té un 50% d’encert en els penals, amb 4 gols de vuit intents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut