Braithwaite:

Braithwaite: "Sembla una pel·lícula, però estic segur que tot sortirà bé"

En un Live Chat al canal de Youtube del FC Barcelona, el davanter danès ha explicat com està vivint aquests dies

Martin Braithwaite ha participat aquest dimecres en un Live Chat al canal oficial de Youtube del FC Barcelona. El davanter danès ha contestat una sèrie de preguntes i ha explicat, en directe, com està vivint aquests dies de confinament. Tot i ser moments difícils, ha comentat que “ser amb la gent que estimes està fent que sigui menys angoixant”. A més, aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El seu dia a dia a casa

"Ser amb la gent que estimes està fent que sigui més fàcil del que em pensava. Òbviament m'agrada anar a entrenar, però estic treballant molt a casa".

"Intento no perdre la meva rutina. M'aixeco les 08.00 h aproximadament, esmorzo i llegeixo una mica o miro algun vídeo, i cap a les 09.30 h començo el meu entrenament. Cap a les 12.00 h prenc un petit aperitiu i estic amb la meva família. Cap a les 14.00 h dinem. A la tarda fem algunes activitats conjuntes".

La situació amb la família

"La meva família està bé, tothom és feliç".

"La meva dona està embarassada, o sigui que, en aquest sentit, tot és perfecte. Li falten 4 setmanes per donar a llum i ella està encantada que pugui ser amb ella a Madrid".

"Amb els nens juguem al jardí, mirem pel·lícules, ens ho passem bé...".

"Dos dels meus fills juguen a futbol i, el més gran de tots, toca el piano. Ara té molt de temps per practicar. Ell ho fa més bé que jo".

"Miro de trobar-li el costat positiu a tot això. No penso si això trigarà molt o poc. Vaig dia a dia".

Entrenament a casa

"Com que no podem treballar al Club, miro de treballar a casa, potser fins i tot una mica més intensament que durant una època normal, ja que no tenim partits el cap de setmana".

"Tinc la sensació que faig més que en el meu dia a dia normal. Quan treballes de manera individual, sembla que facis més que quan treballes amb els companys".

"He tingut temps de mirar vídeos i estudiar l'equip. Miro de fer-ho cada dia".

"Tenim un staff tècnic espectacular. Miro de seguir les recomanacions de l'equip, de l'Antonio, i li envio fotos i vídeos, perquè no tingui cap dubte que m'entreno (riu)".

"La meva dieta és increïblement bona. Tinc la sort que la meva dona cuina molt bé i puc menjar exactament el que necessito. De fet, he perdut pes des que tot això va començar".


El futur després del confinament

"Quan ens vam assabentar de tot això, va ser una sensació molt estranya. És com una pel·lícula".

"Quan tot això acabi, crec que serà fantàstic. Tindrem moltes ganes de jugar. Tornarem amb ganes".

"El que més trobo a faltar? Ser sobre la gespa i sentir-me futbolista".

Els consells de Braithwaite

"Una pel·lícula? Recomano Inception, amb Leonardo Di Caprio. O també Coneixes Joe Black?, que et fa pensar sobre la vida..."

"Per a nens? Ahir vam veure Toy Story 4, que no està gens malament".

"Com a bon danès que soc, de sèries, recomano Vikings.

"Un llibre? Ara estic llegint The Complete Reader, que és com 10 llibres en un. M'encanta llegir, t'aporta coneixement i temps per reflexionar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut