Els originals entrenaments del Barça d’hoquei patins

Els originals entrenaments del Barça d’hoquei patins

Els jugadors segueixen exercitant-se a casa seva amb els estris “més convenients” en la segona setmana de confinament

Entrenar a casa no és el mateix que fer-ho al Palau Blaugrana. Primer, perquè no és possible tenir una pista d’hoquei al balcó de casa i, segon, perquè el gimnàs del feu barcelonista tampoc es pot traslladar i no tots els jugadors tenen els elements corresponents al seu domicili. A falta de peses, però, els jugadors fan servir la imaginació per realitzar els exercicis de força: Pau Bargalló agafa un roc, Nil Roca fa força amb una garrafa plena d’aigua, Ignacio Alabart escull una bossa plena de pals de golf, Aitor Egurrola recorre als fills de sis i quatre anys mentre que Helder Nunes utilitza els patins.

Després d’una primera setmana d’entrenament a domicili, l’equip ha rebut una nova planificació de treball per part del preparador físic. Mitjançant les noves tecnologies i les videotrucades, la plantilla també realitza sessions conjuntes.

Trobant a faltar la competició

La transmissió del coronavirus ha trastocat els plans de la plantilla, que hauria disputat aquest cap de setmana la Copa del Rei (prevista actualment pel 4-7 de juny) i que afrontaria el dissabte 28 l’anada dels quarts de final de la Lliga Europea. Davant aquesta situació, els jugadors intenten entretenir-se sense deixar de banda l’hoquei.

Per exemple, Pau Bargalló no deixa de posar-se els patins al pati de casa per fer malabars d’allò més espectaculars, Sergi Fernández gaudeix de bones estones fent “partits” amb la família i Nil Roca té la companyia del seu germà Blai per fer els exercicis de gimnàs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut