Una golejada mítica en honor a Cruyff

Una golejada mítica en honor a Cruyff

Aquest dimarts es compleixen quatre anys de la mort de Johan. Com a homenatge, recordem el triomf històric dels culers al Santiago Bernabéu amb un brutal 0-5 contra el Reial Madrid

Aquest dimarts 24 de març es compleixen quatre anys des que ens va deixar Johan Cruyff, llegenda històrica blaugrana. I quina millor manera d'homenatjar-lo que recordant un dels seus millors partits com a jugador del FC Barcelona. Un 17 de març de 1974, fa poc més de 46 anys, el FC Barcelona va vèncer al Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid amb una golejada històrica (0-5). 

Els culers, dirigits per Rinus Michels, van sortir amb Mora, Rifé, Torres, De la Cruz, Costas, Juan Carlos, Rexach, Asensi, Cruyff, Sotil i Marcial. Aquella nit, on l'estadi blanc va queda totalment glaçat, els golejadors serien Asensi (2), Cruyff, Juan Carlos i Sotil, en una golejada mítica, on el domini culer va ser absolut. Johan era el líder d'aquell equip, i a més de marcar el segon gol, va assistir també a Sotil al cinquè. Si vols tornar a viure aquell partit màgic, no et perdis aquest vídeo! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut