Prèvia: Última jornada de la Lliga Europea de Rocket League

Prèvia: Última jornada de la Lliga Europea de Rocket League

L’equip blaugrana, ja classificat matemàticament per als play-offs, jugarà dos partits aquest diumenge

El Barça jugarà aquest diumenge l’última jornada de la fase regular de la Lliga Europea de Rocket League (RLCS). El conjunt blaugrana, tercer a la classificació amb 5 victòries i 2 derrotes, jugarà dos partits pràcticament consecutius: contra el TSM a les 18.40 CET i contra el Mousesports a les 20.20 CET.

El conjunt blaugrana mantindria la tercera plaça si aconsegueix superar el TSM, un equip molt irregular aquesta temporada que és novè classificat amb 1 victòria i 7 derrotes, i el Mousesports, equip històricament complicat per als blaugranes, que va sisè amb 4 victòries i 3 derrotes.

Com és habitual, els dos partits, conjuntament amb la resta de jornada de l'RLCS, es podran seguir a través de Twitch i YouTube i també a les nostres xarxes socials dels equips d’eSports (@FCBeSports). A més, igual que la darrera jornada, els partits també es podran seguir en directe des del web oficial del Club. 

Participació als play-offs assegurada

Després de la gran remuntada del conjunt blaugrana de diumenge passat davant l’AS Mònaco, l’equip ja està matemàticament classificat per als play-offs de la Lliga que es jugaran el diumenge 29 de març i que determinarà quin equip s’alça amb el campionat europeu.

Només sis dels deu equips participants a la Lliga regular podran disputar els play-offs, on conjuntament amb el Barça hi haurà el Renault Vitality, el Dignitas, el Veloce Esports, el Team Reciprocity i el Mousesports.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut