El Barça acapara les nominacions als millors del món

El Barça acapara les nominacions als millors del món

Ferrao, Adolfo, Juanjo, Andreu Plaza i el Club aspiren als guardons del 2019 del portal Futsalplanet.com

El Barça ha rebut cinc nominacions als premis que distingeixen els millors del món de futbol sala del 2019 i que organitza anualment el portal Futsalplanet.com.

En la categoria principal, la de millor jugador, Adolfo i Ferrao comparteixen nominació i aspiren a destronar Ricardinho, guanyador les últimes cinc temporades. De fet, el pivot brasiler és un dels grans favorits al premi i entre els seus principals competidors hi ha grans jugadors com el campió d’Europa Merlim (Sporting Club Portugal) i el campió de la Intercontinental Leandro Lino (Magnus), sense perdre de vista altres figures mundials com Antoshkin (Tyumen), Di Maria (Pato), Taynan (Sporting Club Portugal), Javid (Mes Sungun), Stazzone (San Lorenzo Almagro) i Yoshikawa (Nagoya Oceans), a més del seu company d’equip Adolfo.

En la resta de categories, destaquen les nominacions dels blaugranes Juanjo, que aspira a ser el millor porter del món, i del míster Andreu Plaza, que està nominat com a millor entrenador. I en la categoria de millor Club, el Barça comparteix nominació amb l'Sporting Club de Portugal (Portugal), el Carlos Barbosa (Brasil), el Cianorte Futsal Femenino (Brasil), el San Lorenzo Almagro (Argentina), el Futsal Femenino Taboão da Serra (Brasil), el Magnus Futsal (Brasil), l'MFK Tyumen (Rússia), el Nagoya Oceans (Japó) i el Pato Futsal (Brasil).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut