Radiografia humana i futbolística de Setién a la 'Revista Barça'

Radiografia humana i futbolística de Setién a la 'Revista Barça'

El número 103 de la publicació que arriba als socis del Club està dedicada a la figura de l’entrenador del primer equip i també té com a protagonista Melanie Serrano, una llegenda del Femení en actiu

El número 103 de la Revista Barça duu en portada el tècnic del FC Barcelona, Quique Setién. Els temes centrals de la publicació estan dedicats a analitzar la figura humana i futbolística de l’entrenador càntabre que reconeix haver pres “el vol de la seva vida” en assumir el repte d’entrenar el primer equip.

Un dels reportatges s’endinsa en el vessant més personal de Setién. Un viatge des de Liencres fins a Barcelona que ens permet conèixer la seva manera de viure el futbol i, per exemple, descobrir la seva altra passió, els escacs, un joc amb íntimes interconnexions amb el futbol. Un repàs a la vida futbolística i a la trajectòria com a entrenador del Flac, com el coneixien els seus companys en la seva època al Racing de Santander.

Revista oficial FC Barcelona

Un altre dels articles fa una dissecció de l’estil de joc que li agrada al càntabre per esbrinar com pot influir la filosofia d’un entrenador en la manera de jugar del Barça. S’analitzen les línies mestres del seu atac, de la seva defensa i del seu futbol de possessió, que encaixa perfectament amb l’estil que defineix el Barça.

D’altra banda, el nou número de la Revista Barça dedica també reportatges a altres temes que han estat notícia les últimes setmanes, com, per exemple, el nou reforç de la davantera, el danès Martin Braithwaite; el desè aniversari del sextet; l’adeu de Víctor Tomàs, que deixa aquesta temporada l’esport; la fita aconseguida per Melanie Serrano, la jugadora del Barça Femení amb més partits disputats al FC Barcelona o la nova estratègia digital de l’Entitat, que renova i amplia els recursos que el Club té per comunicar-se a través de la xarxa.

La revista, també en format multimèdia

Recorda que, si ets soci, pots descarregar la versió multimèdia de la Revista Barça, a través de l'aplicació FC BARCELONA REVISTA:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut