Accions de l’Àrea Social ajornades per les mesures preventives en relació amb el coronavirus

Accions de l’Àrea Social ajornades per les mesures preventives en relació amb el coronavirus

Queden suspeses per a les dues properes setmanes la Llotja Oberta, les fotos amb els primers equips, l’acció adreçada als joves per sortir de la mà dels jugadors, el viatge de socis a Mallorca i altres accions de penyes.

A conseqüència de la mesura d’obligat compliment establerta pel Ministeri de Cultura i Esport, a través del Consell Superior d'Esports (CSD), per evitar la transmissió del coronavirus i que determina que totes les competicions esportives quedaran ajornades o se celebraran a porta tancada durant aquest mes de març, l’Àrea Social del FC Barcelona ha decidit ajornar diferents actes previstos. 

Sense Llotja Oberta

La mesura de la suspensió de les dues properes jornades de Lliga, obliga a ajornar els actes de Llotja Oberta previstos al Camp Nou per al partit del 22 de març contra el Leganés, i la Llotja Oberta Palau que s’havia de celebrar el 15 de març en el partit de bàsquet contra el San Pablo Burgos. Per mitjà de les Llotges Obertes, els socis que van sol·licitar-ho tenen l’oportunitat de seguir un partit de l’Estadi o del Palau des de la llotja Presidencial. 

Sense fotos amb els primers equips

Tampoc tindrà lloc l’habitual fotografia dels nens i nenes socis del Barça al costat dels jugadors del primer equip previstes per al partit contra el Leganés. També ha quedat ajornada la foto que els joves socis que ho van sol·licitar s’havien de fer amb els jugadors de bàsquet blaugrana abans del partit contra el San Pablo Burgos del diumenge 15 de març.

Anul·lat el viatge a Mallorca

Amb la decisió de suspendre les dues properes jornades de Lliga, FC Barcelona Desplaçaments ha anul·lat el viatge que ja havia començat a comercialitzar entre socis i penyistes per assistir al partit del proper dissabte al camp del Mallorca. 

Ajornada l’acció “Barça Herois”

En el partit del Camp Nou contra el Leganés s’havia de produir la primera acció de la iniciativa “Barça Herois”, en la qual els primers 11 joves premiats, entre els que aquest any estrenen categoria de soci infantil, havien de saltar al terreny de joc del Camp Nou agafats de la mà dels jugadors del Barça. Aquesta acció queda ajornada fins que es pugui efectuar en un proper partit.

Sense lliuraments d'insígnies

D'altra banda, es posposen els actes de lliurament d’insígnies dels 25 i els 50 anys d’antiguitat de soci, i que estaven previstes per a les properes setmanes; i en concret, la convocatòria prevista per a l’entrega d’insígnies de plata del dijous 12 de març.

Actes de penyes ajornats

També el moviment penyístic s'ha vist afectat per les recomanacions efectuades per evitar la transmissió del coronavirus i per la situació de jugar els propers partits sense presència d'aficionats. Per aquests motius, s'han ajornat alguns actes penyístics que estaven previstos per als propers dies com la Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears i la Trobada de Penyes Barcelonistes d'Aragó, La Rioja i Navarra, que s'havien d'efectuar el proper cap de setmana, o la inauguració oficial de la seu de la PB Riells i Viabrea, a la comarca de la Selva, prevista per al 29 de març.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut