Èxit blaugrana en una jornada per emmarcar

Èxit blaugrana en una jornada per emmarcar

El Barça torna a signar un cap de setmana pel record amb un ple de victòries dels seus equips professionals i dos nous títols per a les vitrines blaugranes

Quaranta-vuit hores d’èxits esportius. El Barça ha protagonitzat un cap de setmana brillant que entrarà als llibres d’història blaugrana com un dels més prolífics dels últims anys. Tots els equips professionals del Club han saldat amb victòria els seus compromisos més recents, una fita molt rellevant a la qual se li han d’afegir tres al·licients: dos d’aquests triomfs serveixen per afegir dos títols més al palmarès del Barça i un altre per batre un rècord històric que estava vigent des de la temporada 1983/84.

La victòria del primer equip de futbol masculí davant la Reial Societat (1-0) va obrir el dissabte una jornada rodona i perfecta, 48 hores vibrants en què a poc a poc es van anar encadenant els èxits dels primers equips de bàsquet, d’handbol, de futbol sala, d’hoquei patins i del Barça B, extraient en aquesta ocasió el Barça femení de l’equació, que aquest cap de setmana no ha jugat a causa de l’aturada de la competició.

Futbol: Barça – Reial Societat (1-0)

Els blaugranes van derrotar la Reial Societat en un partit molt exigent en què els jugadors de Quique Setién van poder decantar la balança a favor seu amb un gol de penal de Leo Messi. Amb aquest resultat, a més, el Barça recupera el lideratge de la Lliga després de la derrota del Madrid al camp del Betis el diumenge. Després de 27 jornades, els blaugranes són líders amb 58 punts, 2 més que el conjunt blanc.

Futbol Sala: Valdepeñas – Barça (3-4)

El Barça de futbol sala es va proclamar campió de la Copa d’Espanya per cinquena vegada en la història de la secció aquest diumenge. Els blaugranes van tombar el Valdepeñas per 3-4 en un final molt ajustada que no es va decidir fins als últims instants. Amb aquesta victòria, els d’Andreu Plaza sumen el seu segon títol de la temporada, després de conquerir la Supercopa d’Espanya el mes de setembre davant ElPozo Múrcia.

Handbol: Barça – Benidorm (40-25)

Un gran regal. El tècnic del Barça Xavi Pascual va celebrar aquest diumenge el seu aniversari aixecant la vint-i-quatrena Copa del Rei de la secció. Ho va fer gràcies a la victòria del seu equip (40-25) contra un Benidorm que va plantar cara, però que no va poder seguir el ritme d’un conjunt blaugrana que tenia la Copa entre cella i cella.

Bàsquet: Estudiantes – Barça (67-74)

La ciutat de Madrid no només ha vist aquest diumenge com el Barça d’handbol aixecava la Copa del Rei, sinó també com el primer equip de bàsquet sumava la quinzena victòria consecutiva entre Lliga ACB i Eurolliga. Els blaugranes, dirigits per Svetislav Pesic, van derrotar l’Estudiantes per 67-74 i es van assegurar continuar com a líders una jornada més.

Hoquei Patins: Barça – CP Vic (8-0)

Un rècord històric. El Barça d’hoquei patins ha encadenat aquest dissabte la seva vint-i-quatrena victòria seguida a l’OK Lliga després de vèncer el CP Vic per 8 a 0. Els jugadors d’Edu Castro van batre un rècord de triomfs consecutius que era vigent des de la temporada 1983/84 (23), un registre que també era blaugrana.

Filial Futbol: Barça B – Llagostera (3-2)

Un gran pas endavant. El Barça B ha pujat fins a la segona posició del grup III de Segona Divisió B després de guanyar el Llagostera 3 a 2 en un partit molt emocionant. Els jugadors de Garcia Pimienta van signar una gran actuació i van tenir la seva recompensa amb un gol decisiu d’Ilaix Moriba a quatre minuts per al final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut