Movistar Estudiantes - Barça: Nova remuntada per arrodonir la setmana (67-74)

La 19a victòria dels blaugrana a la Lliga Endesa certifica el tercer triomf en només cinc dies

Els blaugranes han sumat la 19a victòria de la Lliga Endesa contra el Movistar Estudiantes, després de capgirar una diferència d'onze punts en contra (67-74). Mirotic i Hanga, amb 17 i 14 punts, respectivament, han estat els màxims anotadors de l'equip. Aquest triomf a la competició domèstica, sumat als aconseguits a l'Eurolliga contra l'Alba de Berlín (80-84) i davant el Bayern de Munic (83-80), tots amb remuntada inclosa, arrodoneixen una setmana amb tres triomfs en cinc dies.

Inici elèctric de l'Estudiantes

El Movistar Estudiantes ha començat el partit d'allò més endollat. El Barça, al ritme de Hanga, s'ha deixat portar pel lideratge i encert del blaugrana, tot i anar sempre pel darrere en el marcador. Els locals, amb dos triples consecutius de Scrubb, han eixamplat la diferència en l'electrònic fins a situar el 17-11 (min 8)

Els locals s'abonen als triples

Els madrilenys han fet mal al Barça des de la línia de tres, des d'on han anotat set cistelles abans del descans, quatre d'aquestes en el segon temps. Així, els de Pesic han vist com l'Estudiantes marxava d'11 punts en el marcador (31-20, min 14). La resposta dels blaugrana, però, ha estat immediata. Un parcial de 0-6 ha aconseguit maquillar el resultat (31-26, min 18) per mantenir vives les esperances a la represa del partit.

Els blaugrana capgiren el marcador...

A poc a poc, el Barça ha anat reduint la diferència en l'electrònic. L'Estudiantes, més erràtic des del triple, ha vist com un parcial de 3-10 reduïa la diferència a només dos punts (44-42, min 25). Les rotacions han estat decisives per capgirar el resultat. Dos triples consecutius d'Oriola i d'Abrines han capgirat el marcador i han situat els blaugrana dos punts amunt (52-54, min 30).

... i mantenen el resultat

Els errors en els metres finals, per part dels dos equips, han afegit una píndola de suspens a les acaballes. Els locals, amb un parcial de 4-0, han situat les taules a l'electrònic a quatre minuts del final (58-58, min 36). Tot seguit, dos triples de Hanga Kuric (58-64, min 39) han donat ales als blaugrana, que els ha permès sentenciar, ja de manera definitiva, el partit.

Amb tot, la propera cita a la Lliga Endesa serà al Palau contra el San Pablo Burgos, el diumenge 15 (20.00 hores). Abans, però, retorn a l'Eurolliga amb la visita del Zalgiris a la pista blaugrana, el divendres 13 (21.00 hores).