Barça B – Llagostera (prèvia): A seguir en zona de play-off!

Barça B – Llagostera (prèvia): A seguir en zona de play-off!

18.00 hores / Barça TV: El filial blaugrana, tercer classificat, necessita tornar a guanyar avui a casa contra el Llagostera, tretzè classificat, per situar-se segon i seguir pressionant el Castelló

Partit molt interessant el que disputarà aquesta tarda el Barça B a l’Estadi Johan Cruyff (18.00 hores). El filial blaugrana, tercer classificat, rep el Llagostera, tretzè classificat, amb la necessitat de tornar a guanyar a casa, després de les ensopegades contra el Vila-real B (2-3) i l’Hèrcules (0-0), per situar-se segon i seguir pressionant el líder, el Castelló. Els dos equips arriben amb dinàmiques molt diferents al duel d’aquesta tarda. El Barça B ha sumat 11 dels 21 punts possibles en aquesta segona volta, mentre que el Llagostera només ha sumat 4 punts en aquesta segona part de la Lliga, tot i encadenar tres empats en els darrers tres partits. El matx es podrà seguir en directe per Barça TV i en streaming per la pàgina web del club www.fcbarcelona.cat.

Garcia Pimienta té les importants baixes per lesió de Sarsanedas, Hiroki i Kike Saverio. Tampoc podrà comptar amb Ramos Mingo i Matheus Pereira, que encara tramiten la seva documentació, ni amb Ronald Araujo i Ansu Fati, amb dinàmica de primer equip. El tècnic del Barça B ha convocat per a aquest partit 18 jugadors: Iñaki Peña, Carevic, Morer, Guillem, Jorge Cuenca, Mingueza, Chumi, Akieme, Jandro, Monchu, Riqui Puig, Reis, Collado, Manaj i els juvenils Mika, Nils, Ilaix i Gerard. El Barça B va empatar 1-1 al camp del Llagostera, amb gol d’Abel Ruiz de penal, en el partit de la primera volta.

“El Llagostera és sempre un equip complicat, tot i que porta sense guanyar des del passat 14 de desembre. És un equip ben treballat, amb jugadors intensos que sempre estan dintre del partit. Al partit de la pretemporada vam empatar 1-1 amb ells i, si no estem al cent per cent, serà molt difícil guanyar”, ha explicat l’entrenador blaugrana. El darrer precedent oficial del Barça B com a local contra el Llagostera va ser la temporada 2016-2017, aleshores al Miniestadi, quan el filial va imposar-se per 4-0, amb gols de Gumbau, Alfaro i Dani Romera (2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut