Barça – BM Benidorm: Un últim esforç per al títol

Barça – BM Benidorm: Un últim esforç per al títol

(18.00 h, Esport3) Els blaugranes, després de desfer-se del Fraikin Granollers i de l’Abanca Ademar Lleó, busquen el setè títol consecutiu de Copa del Rei en la gran final a la Caja Mágica

Aquest diumenge se celebra la gran final de la Copa del Rei a la Caja Mágica de Madrid (18.00 h, Esport3), i el Barça no faltarà a la cita per setena vegada consecutiva. Els blaugranes, que ja s’havien imposat amb autoritat al Fraikin Granollers en els quarts de final (42-27), van eliminar l’Abanca Ademar Lleó a les semifinals (34-23) i van aconseguir el bitllet per a la gran final. Al davant hi tindrà la gran sorpresa del campionat, ja que el BM Benidorm, que debutava en una fase final de Copa del Rei, es va plantar a la final després de superar el Bidasoa Irun i el Liberbank Conca.

El camí del Barça fins ara ha estat sòlid i autoritari. Les victòries en els dos partits previs es va basar en la concentració des de la primera pilota en joc, i això buscarà repetir l'equip blaugrana en la final de diumenge. Xavi Pascual s’ha mostrat molt satisfet al final dels dos partits disputats fins al moment, i ha demanat a l’equip que mantingui el to de cara a la final. “Ningú no dubta que sortirem a la pista i li posarem una marxa al joc, perquè és la nostra manera d’entendre l’handbol i és com ens ho passem bé”, deia el tècnic després de la semifinal.

Al davant hi haurà un Benidorm que s’ha convertit en el rival inesperat, però que arribarà a la final amb la moral pels núvols i amb poc a perdre. “Si ha estat capaç de guanyar el Bidasoa i el Conca en dos dies, és que alguna cosa té”, afirmava Xavi Pascual quan se li preguntava pel rival. “No ens agrada jugar contra ells per la seva manera de jugar. El Benidorm fa atacs molt llargs i això a nosaltres no ens agrada, però ens hi haurem d’adaptar. Sempre que hem jugat contra ells ens han causat problemes”, afegia el tècnic blaugrana.

Doble final a la Caja Mágica

El Barça, campió de les darreres sis edicions de manera consecutiva, buscarà revalidar el títol a Madrid. Però no serà l’únic equip que buscarà ser campió a la Caja Mágica. Uns minuts abans, a les 16.00 h, el Cadet A disputarà la final de la Minicopa al mateix escenari, però amb el KH7 BM Granollers com a rival. Un derbi que decidirà el primer campió de la tarda a la Caja Mágica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut