Barça – Ademar Lleó: Cap a la final! (34-23)

Barça – Ademar Lleó: Cap a la final! (34-23)

Els de Xavi Pascual jugaran la seva setena final de manera consecutiva, després de guanyar i dominar el seu partit de semifinals disputat a la Caja Mágica de Madrid.

El FC Barcelona jugarà la final de la Copa del Rei contra el BM Benidorm. Els de Xavi Pascual han derrotat amb contundència i solvència l’Ademar Lleó a les semifinals de la competició i lluitaran per aixecar el títol en la seva setena final de manera consecutiva. I això és possible després d’uns nous 60 minuts d’alt nivell, després dels demostrats als quarts contra el Fraikin Granollers. Contra l’Ademar, Aleix Gómez (5) i Pálmarsson (4) han estats els màxims anotadors d’una semifinal dominada des de l’inici fins al final i en què ha destacat el porter blaugrana Kevin Möller.

Perquè ja des de l’inici el Barça ha anant augmentant les distàncies en el marcador fins assolir la diferència de +9, que ha sabut mantenir amb una clara superioritat a la Caja Mágica de Madrid. No només per l’encert, sinó també per les aturades del porter blaugrana i la bona defensa, que ha propiciat el joc ràpid i directe que tant agrada al Barça.

El resultat al descans ja ha afavorit els blaugrana (20-11) i, tot i que l’Ademar s’ha mostrat intens en els primers minuts de la represa, les distàncies en el marcador s’han anat mantenint, perquè Möller, MVP del partit, així ho ha volgut. Així doncs, aquest dissabte a les 18 hores, el Barça tindrà una nova oportunitat per sumar un nou títol: la seva 24a Copa del Rei.

LA FITXA

Barça, 34
Abanca Ademar Lleó, 23

Barça: Kevin Möller (1), Ariño (3), Aleix Gómez (5), Thiagus Petrus, Dika Mem (1), Pálmarsson (4), Fabregas (2) –set inicial– Pérez de Vargas (ps), Mortensen (2), Tomàs (2), Entrerríos (3), Sorhaindo (1), Abel Serdio (3), N’Guessan (3), Dolenec (1), Cindric (3).

Ademar Lleó: Dino Slavic, Rubén Marchán (3), Mario López (1), Lucin (1), Federico Vieyra (3), Juan José Fernández (1), Jaime Fernández (2) –set inicial– Erwin Feutchmann (2), Carou, Pedro Martínez Camí (3), Andrew Donlin (1), Acacio Marqués, Gonzalo Pérez (3), José Mario Carrillo (3).

Parcials: 4-2, 8-5, 11-6, 14-8, 17-10, 20-11 (descans), 23-13, 25-14, 26-17, 27-18, 31-19, 34-23 (final).

Àrbitres: Óscar Raluy i Ángel Sabroso.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut