Visita a l’Estudiantes per tancar la setmana

Visita a l’Estudiantes per tancar la setmana

Els de Pesic disputen a Madrid el tercer partit en cinc dies

El Barça visita aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per Movistar +, l’Estudiantes en la que serà la 23a jornada de la Lliga Endesa. Els de Pesic, que sumen dos triomfs en el que portem de setmana contra l’Alba de Berlín i el Bayern de Munic en competició europea, esperen tancar la marató de cinc dies amb un triomf al WiZink Center contra un Movistar Estudiantes que està a la part baixa de la taula.

El rival

Està entrenat actualment per Javier Zamora, que va substituir en el càrrec Aleksandar Dzikic, i ha incorporat recentment l’exblaugrana Edwin Jackson, a més del pivot Byron Mullens, per intentar sortir de les posicions de descens –té un balanç de 5-17. El seu màxim anotador és l’exterior Avramovic, amb 14,3 punts de mitjana, a més de Scrubb (9,4), Arteaga (8,9), el també exblaugrana Pressey (8 punts), Juan Palacios, Dangubic o Vicedo.

El Barça

És el líder de l’ACB, amb un balanç de 18-4, i vol seguir mantenint aquest lideratge en solitari una setmana més. Serà el tercer partit en cinc dies per al Barça de Pesic, que sap que haurà de jugar un partit molt complet els 40 minuts, si vol superar un Estudiantes que també necessita el triomf.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut