Barça – Ademar Lleó: Concentrats en arribar a la final

Barça – Ademar Lleó: Concentrats en arribar a la final

(20.45 hores, Esport3) Vint-i-quatre hores després de l’exhibició en els quarts de final de la Copa del Rei, els blaugranes tornaran a saltar a la pista de la Caja Mágica amb l’objectiu de seguir endavant i disputar la final de diumenge

L’objectiu d’aixecar una nova Copa del Rei és ben viu per al Barça després d’exhibir múscul i concentració en els quarts de final (42-27). Vint-i-quatre hores després de superar el Fraikin Granollers, el conjunt de Xavi Pascual tornarà a saltar a la pista de la Caja Mágica de Madrid per enfrontar-se en les semifinals (20.45 h, Esport3) a l’Abanca Ademar Lleó. L’equip de Manolo Cadenas també va superar els seus quarts de final contra el Logronyo La Rioja (29-26), i tots dos equips lluitaran per una plaça en la gran final de diumenge. Abans, el Liberbank Conca i el BM Benidorm s’hauran enfrontat en la primera semifinal.

En acabar els quarts de final, els blaugranes, amb Xavi Pascual al capdavant, van advertir del perill d’una semifinal contra l’Ademar, l’actual segon classificat de la Lliga Sacyr ASOBAL. “Serà un partit de lluita i de baralla; ells no es despengen mai. Ens exigiran que sortim com a mínim amb la mateixa concentració que en els quarts”, deia el tècnic.

L’Ademar, amb Cadenas a la banqueta, acumula set partits sense perdre a la Lliga (sis victòries i un empat), a més del triomf d’ahir a la Caja Mágica. De fet, l’última derrota dels lleonesos va ser en la visita del Barça el 26 de novembre del 2019 (28-35). A més d’aquell partit, tots dos conjunts també es van enfrontar en les semifinals de la Copa Asobal a Valladolid. Aquell dia els blaugranes es van imposar per 39-30.

En joc hi ha una nova final. Una nova oportunitat d’aixecar un títol. L’Ademar, a més, no disputa una final de Copa del Rei des de l’any 2010 i voldrà tornar-hi. El Barça, però, no ho vol permetre, i vol jugar la seva setena final consecutiva. La majestuosa Caja Mágica de Madrid decidirà quin dels dos equips torna a la pista el diumenge (18.00 h) per seguir lluitant pel títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut