Barça - Fraikin Granollers: Derbi de clar color blaugrana i cap a les semifinals! (42-27)

Barça - Fraikin Granollers: Derbi de clar color blaugrana i cap a les semifinals! (42-27)

Els de Xavi Pascual superen la primera prova de la Copa del Rei, després de la contundent victòria als quarts de final contra el conjunt vallesà

Copa nova, nova presència en semifinals. La Caja Mágica de Madrid ha presenciat un Barça sòlid i sense fissures, que ha assolit una incontestable victòria davant el Granollers (42-27). En uns quarts de final de clar color blaugrana ha destacat la coralitat dels de Xavi Pascual. Quasi tots els jugadors utilitzats, menys N'Guessan i els porters, han firmat almenys una diana. Aquesta col·lectivitat en el gol també ha quedat palesa quan, al final del partit, Ludovic Fabregas, Dolenec, Entrerríos i Aleix Gómez, tots amb cinc gols, s'han convertit en els màxims realitzadors d'aquest derbi. 

Coralitat culer

Des del segon u, frenesia barcelonista per esmorteir l'ambició vallesana. La velocitat sobre la pista s'ha traslladat a l'electrònic. La coralitat dels de Xavi Pascual ha construït cada dígit culer. Des de l'1-1 (min 2) sempre més gran que el vallesà. D'aquesta manera, el Barça ha doblat el Granollers (14-7, min 17). Precisament, amb una diana d'Aleix Gómez de contraatac. Ara bé, no ha estat el màxim avantatge d'un primer temps de color blaugrana (19-10).

En els primers 20 minuts, en la parcel·la ofensiva, 12 jugadors culers han anotat. És a dir, tots els homes utilitzats pel tècnic barceloní menys Víctor Tomàs. A l'altre costat, Pérez de Vargas ha sobresortit en una rereguarda sempre concentrada. Així doncs, a l'aire del descans s'hi ha arribat amb un justificat 21-13. 

El contraatac no ha estat l'únic argument del Barça. Una bona mostra ha estat l'encert del pivot Ludovic Fabregas, que ha registrat un 100% d'efectivitat en el llançament i s'ha erigit com el jugador més destacat del partit. I és que el francès també ha exemplificat l'ús del joc interior.

Segueix la piconadora blaugrana

La infal·libilitat del Barça al contraatac ha persistit en el segon acte. L'únic jugador blaugrana que no havia anotat en el primer acte, l'etern capità culer, ho ha fet en el segon. I ha estat en una acció d'u contra u davant el porter del Granollers. Una diana que també ha estat significativa. Perquè semblava ser la màxima diferència d'aquests quarts de final de la Copa del Rei: 30-17.

Però, sense fre i amb l'avanç del cronòmetre, l'avantatge culer ha seguit engrandint-se fins al +17. Finalment, el resultat s'ha aturat en el 42-27. En conseqüència, la presència del Barça a les semifinals no ha perillat en cap moment. I l'objectiu cap a l'assoliment de la setena Copa consecutiva ha començat amb pas ferm. Ara, el pròxim repte és l'Ademar en les semifinals (dissabte, 7 de març - 20.45 h). 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 42
Fraikin Granollers, 27

Barça: Pérez de Vargas (-), Ariño (4), Aleix Gómez (5), Petrus (1), Dika Mem (4), Pálmarsson (3) i Fabregas (5) -set inicial- Moller (-), Victor Tomàs (2), Entrerríos (5), Sorhaindo (2), Andersson (1), N'Guessan (-), Dolenec (5), Cindric (1) i Álex Pascual (4)
Fraikin Granollers: Marc Guàrdia (-), Márquez (4), Nenadic (4), Adrià Martínez (2), Gassama (3), Dos Santos (2) i Torrafeta (3)  -set inicial- Popovic (3), Figueras (4), Sergi (2), Bonanno (-), Sastre (-), Jan Gurri (-), Edgar Pérez (-), Marc Garcia (-) 

Parcials: 5-2; 9-4; 12-7; 15-8; 19-9; 21-13 // 25-16; 29-17; 34-19; 36-20; 40-24

Àrbitres: Rafael Alberto García i Alberto Rodríguez.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut