Barça – Club Patí Vic : A una victòria de superar el rècord!

Barça – Club Patí Vic : A una victòria de superar el rècord!

(20.00 hores, OKLiga.TV) El conjunt blaugrana pot superar el registre històric de triomfs consecutius en la penúltima jornada de la fase regular

Sumar victòries sempre és agradable i el Barça d’hoquei patins té l’oportunitat de superar el rècord de 23 victòries consecutives (que ara comparteix amb el Barça 83/84). El Patí Vic visitarà aquest dissabte (20.00 hores, OKLiga.TV) el Palau Blaugrana en la penúltima jornada de la fase regular, un duel que el conjunt d’Edu Castro afrontarà “amb tots els respectes del món cap a un equip al qual no li surten els resultats però que està competint molt bé”.

El tècnic blaugrana considera que “no ens podem relaxar” perquè a l’horitzó hi ha la Copa del Rei i destaca que “estem a tocar de la millor ratxa de victòries consecutives de tota l'OK Lliga. Això ho diu tot”. “No ens podem quedar aquí perquè aquest equip no es cansa de guanyar”.

En aquest sentit també s’ha pronunciat Sergi Panadero, subratllant que el vestidor està "il·lusionat amb el que està fent” i "amb la voluntat de mantenir l’hoquei alegre per seguir en la línia”. El ‘9’ barcelonista afegeix que “estem en una fase en què tots els partits són importants per continuar preparant la Copa”.

El conjunt osonenc, que dimarts va perdre davant el Reus (3-4), està immens en la lluita per abandonar l’última plaça abans d’afrontar el play-off pel descens i arribarà al Palau amb les baixes per sanció de Roger Font i Litus Sánchez.

Restricció d’aparcament

La coincidència del Barça – Vic, d’horari unificat, amb el Barça – Reial Societat que es jugarà al Camp Nou (18.30 hores) provoca que els aficionats que vulguin presenciar el duel d’hoquei patins no podran aparcar el seu vehicle dins les instal·lacions del FC Barcelona. Sí que ho podran fer aquells que disposin d’abonament d’aparcament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut