Barça – Fraikin Granollers: Un derbi per iniciar la Copa del Rei

Barça – Fraikin Granollers: Un derbi per iniciar la Copa del Rei

(20.45 hores, Esport3) Blaugranes i vallesans s’enfronten en l’últim partit de quarts de final a la Caja Mágica de Madrid amb l’objectiu de disputar la semifinal el dissabte

Ha arribat el dia. Arrenca la Copa del Rei amb vuit equips amb un mateix objectiu: arribar a la final del diumenge i aixecar el títol. El Barça arrenca la competició amb un derbi contra el Fraikin Granollers en el darrer quart de final de la jornada inaugural, a les 20.45 hores (Esport3). La Caja Mágica de Madrid viurà un cap de setmana d’handbol intens, i tot començarà amb el derbi contra el conjunt vallesà.

L’equip va arribar el dimecres a la nit a Madrid, i al matí següent ja es va entrenar a l’escenari de la competició. Xavi Pascual va viatjar amb 19 jugadors (tots els del primer equip més Àlex Pascual i Mamadou Diocou, del filial), però fins a última hora no donarà la llista de 16 convocats. El tècnic blaugrana manté el dubte de Dika Mem, que va acabar l’últim partit al Palau amb una contractura al bessó de la cama dreta.

Alerta amb el rival

El primer rival en la Copa del Rei, el Fraikin Granollers, és un equip que durant la temporada ha anat de menys a més. Després d’un inici de curs irregular, ha escalat posicions a la Lliga Sacyr ASOBAL i ja és sisè amb 21 punts. El conjunt vallesà, a més, compta amb el màxim golejador de la Lliga. I és que Adrià Figueras, format a les categories inferiors del Barça, acumula ja 139 gols.

Un altre al·licient que s’afegeix al derbi de la Caja Mágica és que el Fraikin Granollers és l’últim equip capaç de superar el Barça en competicions domèstiques, tot i que va ser en un ja llunyà 13 d’abril del 2018. Des d’aleshores tots dos equips s’han enfrontat sis vegades més, sempre amb victòria blaugrana. Tot i així, durant l’atenció als mitjans que es va fer en la presentació oficial de la competició, Xavi Pascual va ser clar: “És el rival que no volia, justament perquè és un equip que t’exigeix molt a nivell emocional”.

El Barça arrenca la defensa del títol a Madrid, després d’haver aixecat la Copa del Rei 23 vegades, i les sis últimes de manera consecutiva. El primer escull serà un Granollers que sempre exigeix la màxima atenció. Pas a pas, els blaugranes volen avançar amb el títol en l’horitzó. En cas de classificació, el conjunt de Xavi Pascual s’enfrontaria al guanyador de l'Abanca Ademar Lleó – Logronyo La Rioja (16.15 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut