Un clàssic de la Copa

Un clàssic de la Copa

Barça i Osasuna Magna es tornen a creuar per tercera vegada en els últims quatre anys en uns quarts de final apassionants (divendres, 19 h, Esport3/Gol)

El Barça debuta a la Copa contra un vell conegut: l'Osasuna Magna (divendres, 19 h, Esport3/Gol). Els dos equips ja es van enfrontar en les semifinals de Copa la temporada passada a València amb victòria del Barça (3-1), i també en els quarts de final de l’edició del 2017 a Ciudad Real amb triomf de l'Osasuna als penals (2-2, 2-1). En el capítol de baixes, el Barça no podrà comptar ni amb Ferrao ni amb Esquerdinha, mentre que l'Osasuna acaba de perdre el pivot Mancuso per lesió. El Barça arriba a la Copa invicte durant aquest 2020, amb set victòries i tres empats en els últims 10 partits disputats, mentre que l'Osasuna ve de guanyar ElPozo i té la moral pels núvols. En l’únic precedent d’aquesta temporada el Barça va guanyar l'Osasuna per 6-3 al Palau el dia que es va lesionar Ferrao.

Respecte mutu

“Ja és un clàssic de les últimes temporades, els dos equips ens coneixem molt bé i esperem un partit molt igualat”, ha explicat Andreu Plaza a la prèvia. Per la seva banda, Imanol Arregui ha elogiat el Barça. “És el rival més dur que podia tocar, serà difícil però intentarem ser fidels a la nostra identitat i aprofitar les nostres opcions”, ha dit el tècnic del Xota.

La Copa ja ha començat aquest dijous amb els triomfs del Movistar Inter sobre el Palma (1-0) i del Valdepeñas sobre el Jaén (1-0). La primera semifinal definida, doncs, enfrontarà el Movistar Inter contra el Valdepeñas (dissabte, 17 h, Gol). La segona semifinal espera els guanyadors dels partits Barça-Osasuna i ElPozo-Llevant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut