Pascual: “Intentarem jugar el millor possible per anar avançant eliminatòries”

Pascual: “Intentarem jugar el millor possible per anar avançant eliminatòries”

Repassem les declaracions de Xavi Pascual, Víctor Tomàs, Entrerríos i Pérez de Vargas en la prèvia de la Copa del Rei

És el torn de la Copa de Rei! A continuació repassem les declaracions més destacades del tècnic blaugrana, Xavi Pascual, i també dels capitans Víctor Tomàs, Raúl Entrerríos i el porter Gonzalo Pérez de Vargas en la prèvia del partit contra el Granollers.

Xavi Pascual

“Afrontem la Copa com totes les competicions, volem jugar el millor possible per intentar passar eliminatòries, però sempre amb el màxim respecte pels rivals”.

“Un derbi sempre és un derbi i sabem que el Granollers ens ho posarà molt complicat. Hem d’estar concentrats en la nostra feina”.

“El Granollers ha mostrat que ha començat millor la segona volta, ara és un equip més solvent, molt més poderós del que diu la classificació”.

Víctor Tomàs

“Juguem a un escenari majestuós en una competició en què el format és molt perillós, has d’estar molt despert a tots els partits”.

“Contra el Granollers sempre és especial, és un derbi. Haurem de fer un molt bon partit per poder guanyar. És un equip que ens coneixem molt, sempre juguen bé contra nosaltres”.

“Intento assaborir-ho tot al màxim, gaudir de cada sensació, de tot el que em queda. És una competició molt maca que en tinc molt bon record, m’agrada molt jugar-la. Serà encara més especial”.

Raúl Entrerríos

“L'equip està molt motivat i amb molta fam de poder alçar aquest nou títol. És un dels objectius que ens vam marcar a principi de temporada. Estem amb ganes de debutar i avançar en la Copa”.

“Aixecar la Copa és un motiu d'orgull per a tot l'equip, una alegria per demostrar que estem treballant bé. Tot el que està fent la Federació fa que sigui molt atractiva, amb un escenari tan emblemàtic. Tant de bo puguem gaudir-la al màxim i aixecar-la”.

“Contra el Granollers sempre és un partit especial, diferent. I més quan comporta poder seguir avançant a la Copa. Sortirem concentrats al màxim".

Gonzalo Pérez de Vargas

“Tot l’equip està preparat, és el moment perfecte per després centrar-nos en el que vingui. Tenim una oportunitat de seguir fent història. Intentarem que la Copa torni a Barcelona”.

“La Copa per si sola ja és un atractiu diferent per a tothom, no importa el que hagis fet abans. El partit de demà el prenem com una final, si no som capaços de guanyar ens n'anem cap a casa”.

“El Granollers ha començat la segona volta amb bon peu, està en un bon moment i amb confiança. Però nosaltres també ho estem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut