Barça B – UBU Tizona (80-52): En línia ascendent

El segon equip suma dos triomfs consecutius en el Grup A1 de la LEB Plata

Els blaugranes jugaven el seu primer partit a casa de la segona fase de la LEB Plata. Enquadrats en el Grup A1, que dona opcions d’ascens, venien d’un triomf a la primera jornada a Zamora. Davant tenien l’UBU Tizona de Burgos, segon classificat de la A1. En els primers 20 minuts de joc, l’encert en el tir exterior i el treball defensiu van possibilitar al Barça B marxar al descans amb 19 punts per davant. En el segon temps la dinàmica era molt similar, amb un filial blaugrana intens i concentrat i que començava el darrer quart guanyant per 29 punts, fet que deixava sentenciada la victòria blaugrana. Un triomf que es va produir amb un resultat de 80 a 52.

Encert i defensa

Amb bon peu començaven els joves d’Ocampo. El treball defensiu feia el seu efecte i el Barça B s’avançava (14-4) en el minut 6 de partit. Els visitants volien aturar l’allau de joc blaugrana amb un temps mort. Però el primer problema que tenia el Barça B eren les faltes de dos dels seus bases: Brancou i Costa, que en el minut 7, sumaven dues personals cadascú, i això es sumava l’absència de Marcos per lesió.

Aquest fet no feia desanimar els barcelonistes que eixamplaven la distància (23-8) en el minut 9, per tancar el quart amb un 23 a 12 favorable, en 10 minuts excel·lents de joc local.

En el segon quart, la dinàmica inicial era similar al primer i en els primers 3 minuts, un parcial de 5 a 0 deixava els locals amb un 28 a 12, en el marcador. L’encert en el tir exterior, de la ma de David Font, mantenia l’avantatge blaugrana (38-20) en el minut 16 de partit. Al descans, el marcador de la Ciutat Esportiva Joan Gamper reflexava un 45 a 26, mostrant el domini del Barça B.

Mantenen la tensió

En el tercer quart el Barça B sortia amb la mateixa intensitat i continuava amb una còmode distància (59-36) en el minut 25. Els joves entrenats per Diego Ocampo mostraven una gran actitud. Pressionaven tota la pista després de cistella i l’esforç defensiu era molt alt.

Els blaugranes mantenien l’equilibri entre el joc interior i exterior, en atac i tancaven el tercer període 29 punts per sobre (67-38). En el darrer quart, el segon equip de la secció de bàsquet va mantenir la tensió competitiva i el segon triomf consecutiu, en el Grup A1, es va sumar amb un resultat final de 80 a 52.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça B – UBU Tizona (80-52)