Sortejats els grups de la Nations League

Sortejats els grups de la Nations League

El torneig, que es disputarà a partir del 3 setembre i s'allargarà fins a l'estiu del 2021, tindrà un triple enfrontament blaugrana en el grup 3

Aquest dimarts 3 de març s’ha sortejat la fase de grups per a la pròxima UEFA Nations League. Aquesta competició de seleccions es disputarà a partir del 3 de setembre del 2020 i la fase final tindrà lloc del 2 al 6 de juny del 2021. I tindrà possibles enfrontaments entre jugadors del Barça en el grup 3 i 4. 

Triple enfrontament blaugrana

En el grup 3 hi haurà un triple enfrontament blaugrana, ja que hi ha fins a sis culers seleccionables amb els seus combinats nacionals. Els francesos Griezmann, Lenglet, Umtiti i Dembélé podrien veure’s les cares amb Ivan Rakitic (Croàcia) i Semedo (Portugal). Suècia completa aquest grup amb una possible destacada representació blaugrana.

Ter Stegen contra la selecció espanyola

En el grup 4 han quedat enquadrats amb l’Alemanya de Ter Stegen amb la selecció espanyola, un combinat que podria tenir diversos representants del conjunt de Quique Setién. En aquest grup també hi ha Ucraïna i Suïssa.

De Jong i Braithwaite, en grups separats

Pel que fa a Frenkie de Jong (Holanda) i Martin Braithwaite (Dinamarca) han quedat en grups diferents. El combinat holandès està enquadrat al grup 1, juntament amb Itàlia, Bòsnia i Hercegovina i Polònia. Per la seva part, Dinamarca es troba en el grup 2 amb Anglaterra, Bèlgica i Islàndia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut