Units cap a la final

Units cap a la final

El Barça Hockey Gel afronta un cap de setmana decisiu en el qual es jugarà l’accés a la final de la lliga

Doble sessió de derbi català a la lliga d’hoquei gel. Aquest dissabte (14.30h), abans del partit del primer equip de futbol al Camp Nou davant la Reial Societat, el Palau de Gel acollirà el segon duel de l’eliminatòria de la semifinal de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel.

Guanyar o guanyar

Després de la derrota del passat dissabte a la pista del Puigcerdà (4-2), el conjunt sota les ordres de Marcus Fajardo està obligat a imposar-se dissabte, per tal de forçar el tercer i decisiu enfrontament, el qual es jugaria el mateix diumenge (també a les 14.30h).

Cal recordar, que aquesta temporada el Barça encara no ha perdut cap derbi com a local. De fet, la diferència de gols en els duels disputats a la capital catalana entre els dos equips catalans és de +11 per als culers (11-4 i 5-1).

Entrada gratuïta

Tan el partit de dissabte com el de diumenge, en cas que s’arribi a jugar, seran amb entrada gratuïta per a tothom i no serà necessari recollir cap tipus d’entrada, sinó que es permetrà l’accés fins a omplir l’aforament de la Pista de Gel del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut