Els partits del formatiu del Barça de futbol sala

Els més joves lideren les competicions catalanes

Amb victòries van resoldre els seus enfrontaments del cap de setmana els més joves del formatiu del futbol sala. Els més petits, l’equip aleví, es va imposar per 6 a el Sant Joan de Vilassar i els infantils van guanyar, a domicili, a la pista del Natació Sabadell per 4 a 7.

Treballat triomf del juvenil

Partit incòmode davant d’un rival ben plantat en defensa. Domini clar on, amb paciència el Barça va arribar situacions clares de gol sense encert. Rachid anotava el 0 a 1 en una contra ben portada per Christian, però en una errada defensiva, el Jesús Maria posava el 1 a 1 per posar encara en més dificultats el match. Jorge posava el 1 a 2 després d una gran recuperació de pilota.

A la segona part, domini clar dels blaugranes i gran encert, especialment, en els 6 primers minuts on es succeïen els gols fins a posar l’1 a 5. El Jesús Maria, a falta de 7min, sortia amb porter jugador i això ens portava a ampliar la distància. A destacar un gol de Christian finalitzant una gran jugada individual d’Adri jugant en inferioritat després de l’expulsió d Ortas per doble groga. Algunes bones intervencions d Oscar, fins i tot amb gol de camp a camp, per mantenir la distància en el marcador i un gol des de l’àrea pròpia d Adri en defensa 4c5 acabaven posant el 2 a 9 final.

Gols Barça: Rachid, Iker, Puchi, Jorge, Christian, Oscar, Adri (2) i Garcia

El cadet s’imposa en claredat

El cadet del Barça va sortir molt concentrat i amb la lliçó ben apresa del partit de la primera volta quant el Natació Sabadell va aconseguir empatar a la Ciutat Esportiva. D’aquesta manera, al minut dos els blaugranes ja guanyaven per 0 a 2. Tot i això, els barcelonistes no es van conformar i gràcies a un clar penal aconseguien el 0a 3. A partir d’aquest moment, els nois de Martí Graells i Guillem Puchal van fer uns minuts espectaculars de joc i efectivitat que els hi van permetre marcar 5 gols seguits per posar un contundent 0 a 8. Les ocasions barcelonistes es succeïen i ja a les acaballes de primera meitat posaven la cirereta a una primera part espectacular aconseguint el 0 a 9.

A la represa, el partit va seguir amb el mateix ritme, però aquest cop els sabadellencs es volien apuntar. Als 3 minuts ja s’havien aconseguit 3 gols més, un a favor dels locals i dos pels visitants. El Natació Sabadell volia aprofitar una certa relaxació barcelonista i ho va aconseguir amb 3 gols seguits, posant el 4 a 11. Llavors els blaugranes es van tornar a endollar al partit i van marcar 3 gols seguits, contestats per un gol dels locals. Sobre la botzina els barcelonistes posaven el definitiu 5 a 15 en l’electrònic.

Amb aquesta victòria el Barça Cadet segueix líder de la categoria a tres punts dels seus perseguidors.

Barça: Pau, Adrián, Roger, Marc i Víctor–cinc inicial- També van jugar: Joan, Dani, Pol Salas i Pol Cano

GOLS:0-1 Víctor (min 1), 0-2 Roger (min 2), 0-3 Pol Cano (P) (min 5), 0-4 Adrián (min 8), 0-5 Adrián (min 8), 0-6 Pol Cano (min 9),  0-7 Víctor (min 10),  0-8 Roger (min 10), 0-9 Pol Cano (min 19), 1-9 (min 21), 1-10 Adrián (min 22),  1-11 Adrián (min 23), 2-11 (min 26), 3-11 (min 29),  4-11 (min 31), 4-12 Marc (min 32), 4-13 Adrián (min 35), 4-14 Pol Cano (min 36), 5-14 (min 37), 5-15 Víctor (min 40).