Local

Un bon Barça cau a davant el Sant Adrià

Les blaugrana van recuperar una de les seves millors versions, però van notar un mal tercer període i van acabar caient per un ajustat 57-61

Derrota del Barça de Bàsquet Femení davant el Snatt's Femení Sant Adrià per 57-61. Les blaugrana, que van recuperar una bona versió del seu joc en els dos primers períodes -així com en l'últim quart-, van notar en excés una mala sortida després del descans que va acabar passant factura.

Bon joc, mal resultat

El conjunt sota les ordres d'Isaac Fernández va començar el duel mostrant-se molt sòlid en atac. Amb una gran Minata Keita (19 punts, 19 rebots i 26 de valoració), qui es va fer molt forta en la lluita dins la pintura, el Barça va poder arribar al descans amb sis punts d'avantatge a l'electrònic (33-27).

A la represa però, el bon joc local va deixar pas al domini de les del Besòs, que van situar-se per davant al final del tercer període, després d'un parcial de 10-21 (43-48). Ja en l'últim quart, les visitant van arribar a situar-se 12 punts per davant, moment en el qual les culers van reaccionar per tornar a obrir el partit.

A pocs segons pel final, i amb tres punts de desaventatge (57-60), el Barça va tenir posessió per forçar la pròrroga, però el Sant Adrià va poder recuperar la possessió, per acabar sentenciant el duel amb un tir lliure, deixant el 57-61 definitiu.

Es complica la fase d'ascens

La derrota deixa al Barça en sisena posició, amb 11 victòries i 9 derrotes. D'aquesta manera, a falta de sis jornades, les blaugranes es queden a tres victòries de l'Unicaja, equip que marca l'accés a la fase d'ascens.