El Barça defensa el títol i buscarà la seva cinquena Copa a Màlaga

El Barça defensa el títol i buscarà la seva cinquena Copa a Màlaga

Els blaugranes van guanyar tres títols de manera consecutiva entre el 2011 i el 2013 i van guanyar la seva quarta Copa la temporada passada a València

El Barça buscarà la seva cinquena Copa d’Espanya en la XXXI edició de la competició que es disputarà per primera vegada a Màlaga a partir del proper dijous 5 de març i fins diumenge 8 de març. Els blaugranes es veuran les cares als quarts de final amb Osasuna Magna (divendres 6/3, 19 h, en directe Esport3 i Gol). Els de Plaza són els actuals campions de la competició i defensen el títol després de conquistar la Copa disputada la temporada passada a València derrotant ElPozo a la final per 2-1 amb un gol decisiu de Marcenio a la segona part. El brasiler Ferrao, que serà baixa per lesió juntament amb Esquerdinha, va ser nomenat MVP del torneig.

Els altres tres títols

El títol de la temporada passada suposava la reconquesta d’una competició que el Barça va guanyar tres vegades de manera consecutiva entre el 2011 i el 2013 sota la direcció tècnica de Marc Carmona. El primer títol el va aixecar el 2011 l’aleshores capità Javi Rodríguez en una final disputada a Segòvia també contra ElPozo (3-2). La temporada següent, el Barça va alçar el títol a Logroño després de derrotar a la final el Lobelle de Santiago amb doblet de Lozano (5-3). I el 2014 a Alcalà, el Barça va alçar la tercera Copa consecutiva en una nova final contra ElPozo (4-2), amb un hat-trick de Jordi Torras que va aixecar la seva primera Copa com a capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut