Igualada Rigat – Barça: Primer partit d’una setmana amb rècord a la vista!

Igualada Rigat – Barça: Primer partit d’una setmana amb rècord a la vista!

(21.00 hores) El Barça pot certificar la primera posició i igualar el registre de 23 victòries consecutives

La primera setmana del mes de març es presenta amb dos partits d’OK Lliga i reptes bonics per complir. El primer duel es jugarà aquest dimarts a Igualada (21.00 hores, OKLiga.TV) i una victòria tindria doble premi: aconseguir el 23è triomf consecutiu en una mateixa OK Lliga, igualant el rècord històric de la competició propietat del Barça 1983-84. També se certificaria la primera posició de la fase regular i el factor a pista a favor en totes les rondes de play-off (amb un punt o una derrota del Liceo també s’aconseguiria el liderat matemàtic a falta de dues jornades).

Així doncs, després d’exercitar-se aquest diumenge i dilluns, l’equip blaugrana buscarà la doble recompensa a Les Comes. “A principi de temporada ens vam posar que l’únic que ens jugàvem a la fase regular era ser primers i estem a prop d’aconseguir-ho”, assegura Edu Castro, destacant que hi ha altres aspectes “que no et penses” a principi de curs. “Mai imagines que pots estar a un partit d’igualar un rècord increïble de victòries de fa tants anys”.

L’Igualada, de la seva banda, es troba ara en cinquena posició després d’estar tota la temporada entre la segona i la quarta posició. “És un rival consistent que està fent una gran temporada i que juga a casa”. Sobre els jugadors arlequinats, Castro destaca que “hi ha una molt bona porteria” (Elagi Deitg) i una barreja de “tres generacions de jugadors que ho fan molt bé”.

Sergi Pla i Ton Baliu aporten veterania a un equip en que destaca l’aportació golejadora de Jordi Méndez (30 gols) i la corpulència de Tety Vives i del recuperat Roger Bars. Els més joves, Bernat Yeste i Aleix Marimón, també tenen minuts de qualitat.   

El pitxitxi Pablo Álvarez (35 dianes) és conscient que el partit contra l’Igualada “és molt complicat” perquè Les Comes “és una pista que sempre costa i el rival és molt ordenat i fort en la sortida del contraatac”. Això sí, “anem molt motivats per aconseguir els tres punts”. Sobre la possibilitat d’igualar el registre de 23 victòries, el ‘7’ blaugrana comenta que “seria un honor poder igualar aquestes xifres”. “Estem molt contents per com va la temporada, estem fent molt bé les coses i estem gaudint de l’hoquei. Ara queda el més bonic”, conclou abans de visitar l'Igualada i de rebre el dissabte el Vic al Palau (20.00 hores, jornada unificada).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut