Reacció a temps

El Barça Rugby, que va arribar a guanyar 0-23 al primer temps, va acabar sumant la victòria en l’última acció del partit

Victòria de prestigi del Barça Rugby al camp de l’Ampo Ordizia. Els blaugrana van mostrar les dues versions d’un equi, en un partit vital per a les opcions dels culers per a entrar al play-off.

Els de Sergi Guerrero van signar un primer temps per a emmarcar. En menys de mitja hora, el Barça assaltava Altamira, imposant-se en el camp i en el marcador. Dues marques transformades i tres cops de càstig situaven un sorprenent 0-23 que encarrilava, a priori, la victòria del Barça.

Així i tot, la reacció local començaria a arribar a abans del descans mitjançant dues marques i un cop de càstig, que deixaven el 13-30 al pas pels vestidors.

Sense abaixar els braços

Ja a la segona meitat, el conjunt basc passaria a tenir el control del duel fins al punt de deixar als de Guerrero en estat de xoc. Fet que l’Ordizia va aprofitar per situar el 35-30 a cinc minuts del final del partit.

Els blaugrana però, no renunciarien a la victòria i, després de recuperar un oval amb el temps complert, Franco Velarde culminava l’última acció del partit per deixar el 35-37 definitiu, enviant els quatre punts de la victòria cap a Barcelona.

Un pas cap al play-off

D’aquesta manera el conjunt català fa un pas important cap a les posicions de play-off. De fet, els blaugrana són sisens des de la passada jornada, posició que tanca l’accés als quarts de final de la lliga.

La victòria però, permet als culers pensar en la cinquena posició, doncs la UE Santboiana -amb 43 punts- es situa només un punt per davant.

La propera jornada, la qual es disputarà el 22 de març, el Barça rebrà a l’Independiente Rugby, rival directe i que amenaça la sisena posició dels catalans.