L’instint guanyador

L’instint guanyador

El Barça va establir un nou rècord de victòries consecutives a la Lliga de Campions, amb 13, i espera en els quarts de final el guanyador de l’eliminatòria entre el Montpeller i el Flensburg-Handewitt

El Barça va tancar la fase de grups de la Lliga de Campions establint un nou rècord de victòries consecutives i mostrant un “instint guanyador” sense límits. Amb aquestes paraules es va expressar Xavi Pascual en la roda de premsa després d’una nova victòria al Palau Blaugrana contra el MOL-Pick Szeged (30-28). Els blaugranes van afrontar els últims minuts del partit per sota en el marcador (26-28), però el caràcter guanyador va conduir a un últim parcial de 4-0 per sumar el tretzè triomf consecutiu. Una ratxa mai vista abans en la història del Club a la Lliga de Campions.

Tot i tenir la classificació per als quarts de final ja certificada com a primers de grup, els blaugranes no van abaixar els braços en cap moment i van perseguir la victòria fins a aconseguir-la. Així, el conjunt de Xavi Pascual manté també una ratxa d’imbatibilitat com a local a la Lliga de Campions que dura des del desembre del 2015. A casa, el Barça està intractable.

A l’espera del rival

La màxima competició europea afronta ara els vuitens de final, en els quals el Barça no hi prendrà part. Els de Xavi Pascual s’estalviaran una ronda i esperaran el seu rival per als quarts de final. Aquest sortirà de l’encreuament entre el Montpeller HB, quart del grup B, i el Flensburg-Handewitt, cinquè del grup A. El duel d’anada, a França o Alemanya, es disputarà el cap de setmana del 25-26 d’abril, mentre que la tornada al Palau Blaugrana serà el 2 o 3 de maig.

Amb la Champions temporalment aparcada, el Barça se centra ara en la preparació de la fase final de la Copa del Rei que es disputarà el proper cap de setmana a Madrid. Després, els de Xavi Pascual afrontaran la fase decisiva de la Lliga Sacyr ASOBAL, en què buscaran apropar-se al títol durant el mes de març i l’inici d’abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut