Saragossa-Juvenil A: Derrota als instants finals (2-1)

Saragossa-Juvenil A: Derrota als instants finals (2-1)

El Barça veu tallada la ratxa de victòries, però segueix líder de la Divisió d’Honor

No ha pogut ser. El Barça visitava el camp del Saragossa, màxim perseguidor dels blaugrana en la lluita pel liderat, i a punt ha estat d’emportar-se un punt molt valuós. L’equip de Franc Artiga ha hagut de remuntar el gol inicial dels locals i, quan semblava que el duel acabaria en taules, els aragonesos han decantat la balança al seu favor.

S’avança el Saragossa

No ho ha tingut fàcil, el Barça. El Saragossa ha buscat un gol ràpid que li donés avantatge des de bon inici. Carbonell ja ha avisat en el primer atac local i, tot just als tres de joc, ha arribat el primer gol del matx. Centrada lateral de Vela i Azón s’ha anticipat a la defensa blaugrana per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa.

Nico iguala el marcador

Els de Franc Artiga no se sentien còmodes en un partit en què ha bufat un fort vent. La pressió del Saragossa ha dificultat la sortida de pilota d’un Barça que no ha pogut practicar el seu joc. En el minut 17 ha arribat la primera aproximació blaugrana, en un córner que Xavier ha rematat massa creuat. El mig del camp no existia, no hi havia control i això ha perjudicat el Barça que, tot i això, ha sobreviscut. En el minut 36, centrada lateral pentinada per Diego López i Nico ha definit tot sol dins l’àrea petita. El gol ha impulsat els blaugrana, que han trepitjat l’àrea local amb assiduïtat en els darrers compassos del primer temps.

Encaixen en el darrer sospir

El Saragossa no ha sortit amb la mateixa embranzida a la segona part. El joc s’ha calmat i la pilota ha guanyat protagonisme amb comptagotes en algunes jugades puntuals. D’ocasions, poques: un xut d’Azón blocat per Tenas i un llançament de falta de Jaume Jardí sense perill han estat les accions més destacades. Quan semblava que els punts es repartirien, els locals han fet el segon en el minut 88. Tenas ha rebutjat un xut de Marvin, que acabava d’entrar, i Azón ha recollit l’esfèrica per fer de cap el gol i donar la victòria al seu equip. El Barça no ha tingut temps per reaccionar i ha perdut el segon partit de Lliga aquesta temporada.

Després d’aquest resultat, el Barça és líder amb dos punts més que el Saragossa. El proper repte per als de Franc Artiga també serà exigent: visita de la Damm a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

FITXA DEL PARTIT

Saragossa, 2
Juvenil A, 1

Saragossa: Acín, Borge, Ángel López (Juan Sebastián, min 76), Yus, Francés, Francho, Vela, Marc Esteban, Azón (Soler, min 89), Carbonell, Puche (Marvin, min 86).
Juvenil A: Tenas, Adrià (Jaume Jardí, min 71), Igor, Xavier, Mika, Álex Rico (Rosanas, min 64), Zacarías , Antonio Jesús, Diego López, Nico (Soldevila, min 84), Balde (Antonio Sola, min 74).  
Gols: 1-0, Azón (min 3); 1-1, Nico (min 36); 2-1, Azón (min 88).
Àrbitre: Johan González. Ha amonestat amb targeta groga el local Ángel López i els blaugranes Álex Rico i Rosanas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut