Local

Triomf del Nàpols contra el Torí (2-1)

El conjunt de Gattuso ha sumat tres punts més a la Serie A amb gols de Manolas i Di Lorenzo

Després de l'empat a San Paolo de dimarts passat en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el conjunt blaugrana (1-1), el Nàpols ha rebut el Torí aquest dissabte també a l'estadi napolità. Els de Gattuso han superat els torinesos amb una ajustada victòria (2-1) que els permet seguir en la bona dinàmica de resultats a la Serie A.

Els locals s'han avançat als 19 minuts de joc amb un gol de Manolas, després d'una assistència d'Insigne. Ja a les acaballes de la segona meitat, Di Lorenzo ha anotat el segon (minut 82) d'una passada de Mertens, autor del gol en el partit contra el Barça. Al temps afegit, els visitants han retallat distàncies amb un gol d'Edera (min 91), però no ha estat suficient per aconseguir remuntar. Finalment, victòria del Nàpols, tercera seguida a la Lliga, on es manté sisè amb 36 punts.