Torna la Lliga Endesa amb un Barça - Manresa

Torna la Lliga Endesa amb un Barça - Manresa

Els de Pesic, líders de la competició domèstica, tornen a competir a la Lliga més de vint dies després

El Barça rep aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+ (Dial 53), el BAXI Manresa en la que serà la 22a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes tornen a competir a la Lliga després de vint dies, ja que l’últim partit que van disputar els de Pesic en competició domèstica va ser a Las Palmas de Gran Canària el 9 de febrer.

El rival

Es troba en la dotzena posició de la taula, a la zona tranquil·la, amb un balanç de nou triomfs i 12 derrotes. L’equip que entrena Pedro Martínez va vèncer abans de l’aturada el Casademont Saragossa per 85-67, que és el tercer classificat, i demostra el gran potencial que té l’equip del Bages. El seu màxim anotador és Ryan Toolson, amb 15 punts de mitjana per partit, seguit de David Kravish (11,9 punts i 6,3 rebots) i el base Cvetkovic (9,2 punts). A més, compta amb jugadors de gran nivell com Mitrovic, Dani Pérez, Báez, Nelson, Jordan Sakho, Vaulet, Magarity Jou o Dulkys, entre d’altres.

El Barça

Arriba al partit amb la confiança d’haver assegurat els play-offs de l’Eurolliga amb les dues últimes victòries a domicili. Els de Pesic, que lideren la Lliga Endesa amb un balanç de 17-4, volen seguir sumant i tornen al Palau gairebé un mes després de l’últim partit disputat a casa. En el partit de la primera volta al Nou Congost el Barça va vèncer per 75-84 en un partit molt igualat fins al final.

Reconeixement

Abans del partit el Club farà un reconeixement a l'Infantil que va guanyar la Minicopa Endesa el 16 de febrer a Màlaga. L'equip que entrena Mario del Campo va superar el Reial Madrid a la final per 65-67 i va aconseguir un títol que no es guanyava des del 2012.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut