Modificacions en l'aparcament per als partits al Palau Blaugrana

Modificacions en l'aparcament per als partits al Palau Blaugrana

A partir d'aquest diumenge, en el partit contra el BAXI Manresa, i fins a final de temporada els vehicles tindran dos punts d’accés al recinte de l'Estadi: el 8D i el 14

Us informem que, amb motiu de les obres d’urbanització de l’avinguda Joan XXIII, que tenen com a objectiu la renovació de l’espai públic proper a l’Estadi, l’accés de pàrquing 8B de l’avinguda Joan XXIII ha quedat tancat. Els vehicles continuaran tenint dos punts d’accés en aquella zona: el 8D (baixant des del carrer Gregorio Marañón) i el 14 (accedint des de travessera de les Corts i/o carrer Arístides Maillol).

Degut a la reducció de la capacitat de la calçada de l’avinguda Joan XXIII, que comptarà amb un nou traçat viari, i a les normatives de seguretat i evacuació de les instal·lacions, la sortida de vehicles s’efectuarà exclusivament per l’accés 14 (pels vehicles estacionats al pàrquing subterrani o a la zona D, davant del Palau) i per l’accés 7 (pels vehicles estacionats a l’esplanada de tribuna). Per aquest motiu poden produir-se certs retards en la sortida dels vehicles.

En qualsevol cas, us demanem que seguiu les indicacions del personal de mobilitat habilitat per a aquest efecte. Agraïm la vostra comprensió i lamentem les molèsties que aquesta Modificació del Pla General Metropolità (MPGM) us pugui ocasionar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut