Barça Femení – Madrid CFF (prèvia):  De nou a casa, abans de l’aturada

Barça Femení – Madrid CFF (prèvia): De nou a casa, abans de l’aturada

12.00 h, Barça TV: El líder de la Lliga vol tancar una altra setmana perfecta davant d’un rival canviat

Tancat un febrer colossal, amb set victòries en set partits, el Barça afronta un nou repte, corresponent a la 22a jornada de Lliga davant del Madrid CFF. Ho fa encara amb l’eufòria i la prudència que va desprendre el recent agònic triomf contra el Deportivo (1-0) a la Copa. Just abans d’una llarga aturada internacional (afectarà els següents dos caps de setmana), l’equip defensa els 9 punts de marge a la classificació de la Primera Iberdrola.

La dinàmica culer és molt positiva. El gol in extremis d'Hamraoui de dimecres, segueix comptant tots els partits de la temporada a l’Estadi Johan Cruyff. En aquesta ocasió, rep un rival necessitat -està només 2 punts per sobre del descens- i canviat: és el conjunt que més es va reforçar durant el mercat hivernal.

Reconeixement per a Alexia

El d’aquest diumenge serà una jornada especial per a Alexia Putellas. Just abans de l’inici del partit, l’11 blaugrana rebrà un reconeixement per part del Club per haver disputat 300 partits amb el primer equip culer.

S’ho perdran les lesionades Melanie Serrano i Andrea Falcón, així com Carla Armengol, Claudia Pina i Laia Codina, que viatjaven amb el filial a Oviedo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut