Barça – MOL-Pick Szeged: Al Palau sempre hi ha quelcom en joc

Barça – MOL-Pick Szeged: Al Palau sempre hi ha quelcom en joc

(20.00 h, Esport3) Els blaugranes tanquen la fase de grups de la Lliga de Campions a casa amb l’objectiu complert, però amb la ferma intenció d’allargar la ratxa victoriosa

El Palau Blaugrana viurà aquest dissabte (20.00 h, Esport3) la clausura de la fase de grups de la Lliga de Campions amb la visita del MOL-Pick Szeged. Amb la darrera victòria, a la pista del Celje Pivovarna Lasko eslovè, el Barça va deixar segellat l’accés directe als quarts de final com a líder del grup A, però afronta l’últim partit amb la ferma intenció de mantenir la ratxa de victòries actual. Xavi Pascual, que té a tota la plantilla disponible, ha descartat Abel Serdio per a la convocatòria de 16 jugadors.

El Pick Szeged és, fins ara, l’únic equip que ha estat capaç de superar el Barça aquesta temporada. Va ser en la jornada inaugural de la Champions, a Hongria. Des d’aleshores, el conjunt de Xavi Pascual ha encadenat, una rere l’altra, 12 victòries a Europa. D’aquesta manera, ha igualat el rècord històric en la competició, que s’havia aconseguit entre les temporades 2010/11 i 2011/12. Un nou triomf al Palau contra el Pick Szeged establiria una nova marca de triomfs consecutius.

Els visitants esgoten les opcions

Mentre el Barça té els deures fets fins al moment a Europa, el seu rival encara lluita per ser segon del grup A. El Pick Szeged està empatat a 20 punts amb el París Saint-Germain, però els francesos tenen guanyat el goal-average particular. Els hongaresos, doncs, necessiten millorar el resultat que aconsegueixi el conjunt francès en el seu partit de diumenge contra el PPD Zagreb. El Barça, però, buscarà una victòria que deixaria sense opcions de segon lloc el Pick Szeged.

Tots dos equips s’han enfrontat un total de 19 vegades en tota la història de la competició europea. Des del primer enfrontament, en la llunyana Recopa de la temporada 1977/78, fins a l’últim enfrontament en la primera volta de l’actual, Barça i Pick Szeged s’han anat trobant habitualment. El balanç global és de 14 victòries per als blaugranes i cinc derrotes, però només una al Palau Blaugrana (temporada 2007/08).

El Palau s’acomiadarà d’Europa fins d’aquí a dos mesos, quan la competició torni amb el partit de quarts de final. Aquell dia es decidirà si el Barça es classifica per a la Final Four, però abans, aquest dissabte, els blaugranes buscaran mantenir una imbatibilitat a casa que dura més de quatre anys.

[+] Viu un partidàs al Palau! Aconsegueix la teva entrada!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut