Els Barça Legends, camí de Colòmbia per disputar el seus primers compromisos del 2020 a Cali i Bogotà

Els Barça Legends, camí de Colòmbia per disputar el seus primers compromisos del 2020 a Cali i Bogotà

Carles Puyol, el gran capità del FC Barcelona, preparat per fer el seu gran debut a l’equip de llegendes del Club a la gira colombiana

La delegació dels Barça Legends es troba camí de Colòmbia, on els pròxims dies 1 i 5 de març disputaran els seus dos primers partits de l’any a les ciutats de Cali i Bogotà respectivament. L’històric gran capità del FC Barcelona Carles Puyol és la principal novetat de la llista de convocats que Albert Chapi Ferrer ha donat per a aquesta gira de dos partits.

Els Barça Legends disputaran els seus primers dos compromisos del 2020 a Sud-amèrica, on ja van jugar els seus últims enfrontaments al mes de desembre passat a Sao Paulo. El primer d’aquests, el diumenge 1 a Cali, enfrontarà els exjugadors barcelonistes contra una selecció de llegendes del Deportivo i l’América de Cali a l’Estadi Pascual Guerrero a les 17.30 h, hora local. A aquest partit el segueix el que es disputarà el dijous 5 a l’Estadi Nemesio Camacho de Bogotà contra els Colòmbia Legends, a partir de les 19.00 h, hora local, -01.00 hora catalana. 

Actes amb la Fundació FC Barcelona

A més dels compromisos esportius, els exjugadors també aprofitaran la seva estada a Colòmbia per fer altres activitats de caràcter institucional relacionades amb les Barça Academy locals, les penyes i la Fundació del FC Barcelona. En aquest últim àmbit Puyol i Edmílson participaran el 3 de març a la Cambra de Comerç de Bogotà, juntament amb la directora de la Fundació del FC Barcelona, Mària Vallès, en un fòrum organitzat per la Fundació del FC Barcelona, que, sota el títol El Deporte como Herramienta de Construcción de Paz, reflexionarà sobre com l’esport, el joc i l’activitat física s’han convertit en eines per prevenir la violència i promoure la inclusió i com ambdós impactes contribueixen a la construcció de la pau en un país com Colòmbia. El dissabte 29 a Puerto Asís, Edmílson participarà també juntament amb Mària Vallès en el Festival Futbolnet que la Fundació organitza en aquesta localitat colombiana.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, a més del debut de Carles Puyol, els dos partits de Colòmbia també suposaran el debut amb els Barça Legends de Roberto Trashorras i de Samuel Okunowo i la tornada després de diversos partits de Hristo Stóitxkov i Santi Ezquerro.

Jugadors convocats:

Jesús Mariano Angoy

Vítor Baía

Hristo Stóitxkov

José Edmílson

Sergi Barjuan

Rivaldo

Santi Ezquerro

Carles Puyol

Giovanni Silva

Roberto Trashorras

Francisco Javier Sánchez Jara

Samuel Gbenga Okunowo

Juan Pablo Sorín

Miquel Àngel Nadal

Frederic Déhu

Andoni Goikoetxea

Javier Saviola

Juliano Belletti

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut