Proclamació de nous membres del Senat del Barça

Proclamació de nous membres del Senat del Barça

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, lliuren els diplomes i els carnets als socis que s’estrenen enguany com a senadors i senadores

Aquest dijous 27 de febrer s’ha celebrat a la Sala Roma del Camp Nou l’acte de proclamació dels nous senadors del FC Barcelona. Aquest any són 47 els socis que s’han incorporat al Senat blaugrana, format pels 1.000 socis de més antiguitat al Club.

A l’acte hi han assistit 22 d’aquests nous senadors i senadores, que han rebut de mans del vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i de la secretària de la Junta Directiva i responsable del futbol femení, Maria Teixidor, els diplomes i els carnets que els acrediten com a membres del primer miler de socis de l’Entitat, en un acte de sentit reconeixement a la seva fidelitat i compromís durant tots aquests anys de vinculació barcelonista.

Jordi Cardoner ha donat la benvinguda a tots els assistents: “Primer de tot us vull felicitar a tots i totes pel privilegi que significa incorporar-vos al Senat del Barça. Aquest és un d’aquells actes que fan diferent el nostre club i mostren que som “Més que un club”. Si sou aquí és perquè fa molts anys que acompanyeu la nostra entitat, i en aquest temps heu estat al seu costat també en els moments més difícils. Per això, en nom del president i de tota la Junta Directiva, us volem donar les gràcies”.

“El Senat ens aporta un espai social format per persones que fa molts anys que sou al Club i de qui volem conèixer la vostra opinió i els suggeriments que ens podeu proposar des de la vostra experiència”, ha assenyalat també el vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social.

Un dels socis que han rebut el seu carnet de senador ha estat l’exdirectiu del Club Josep Lluís Rovira, i també ha destacat la presència de dues noves senadores entre els 22 socis que han assistit a l’acte.

“Cada cop són més les dones que es van integrant en el col·lectiu del Senat, tot i que anys enrere hi havia un clar predomini masculí entre els socis”, ha assenyalat Jordi Cardoner. Actualment, el FC Barcelona compta amb prop de 38.000 sòcies, que formen un 27% de la totalitat d’associats al Club.

Després de rebre avui els seus diplomes i els carnets acreditatius, els nous senadors tindran l’oportunitat de fer efectiu el seu nou càrrec en la reunió anual del Senat del FC Barcelona, que se celebra abans d'acabar cada temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut