La dotzena semifinal de Copa consecutiva

La dotzena semifinal de Copa consecutiva

El gol de Hamraoui permet al Barça Femení mantenir una ratxa descomunal al torneig del KO

El Barça Femení va superar el Deportivo Abanca de manera agònica en els quarts de final de la Copa de la Reina, disputats a partit únic a l’Estadi Johan Cruyff. Un gol de Kheira Hamraoui de cap a l’últim minut de la pròrroga certificava el pas de les de Lluís Cortés per a la següent ronda. El conjunt blaugrana manté així una ratxa triomfal i històrica: serà a les semifinals del torneig del K.O. per dotzena temporada consecutiva. Des del 2009, mai ha faltat a la penúltima eliminatòria.

Aquesta bona trajectòria li ha permès coronar-se com el Rei de Copes, juntament amb Llevant i Espanyol (6). I és que fins a cinc d’aquestes onze anteriors semis es van acabar traduint en títol culer (2011, 2013, 2014, 2017 i 2018). En una ocasió l’equip va caure a la final (2016), mentre que en les altres cinc edicions (2009, 2010, 2012, 2015 i 2019) el camí es va interrompre al penúltim esglaó. Precisament, a la temporada passada va ser així, en un partit únic al camp de l’Atlètic de Madrid.

El següent pas del Barça Femení es coneixerà en el sorteig d’aquest divendres, a partir de les 12.00h. L’Athletic Club, el Sevilla i el Logroño són els possibles rivals d’unes semifinals que també seran a partit únic i amb l’equip local per determinar.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut