Visita al Megasport Arena de Moscou

Visita al Megasport Arena de Moscou

Els de Pesic busquen contra el CSKA el 20è triomf de la temporada a Europa

El Barça visita aquest dijous, a les 18h i en directe per DAZN, el CSKA de Moscou en la que serà la 26 jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que poden certificar la seva classificació per al Playoff amb un triomf i altres resultats, busquen el 20è triomf del curs en una pista en la qual el Barça tan sols ha guanyat dos cops: el 2005 i el 2012. L’equip comptarà amb el suport d’una quinzena d’aficionats que es desplaçaran amb l’equip.

El rival

Compta amb un dels màxims anotadors de l’Eurolliga, Mike James, que té una mitjana de 21,3 punts. El conjunt rus té altres jugadors de primer nivell com Hilliard, Voigtmann, Hines, Hackett, Kurbanov, Bolomboy, Vorontsevich, Sant-Roos o Koufos, entre d’altres. El CSKA té un balanç de 17 triomfs i 8 derrotes i ja va superar el Barça, al Palau, per 67-96. Per tant, es tracta d’un equip molt perillós i amb moltes armes tant en atac com en defensa.

El Barça

Ha guanyat sis partits de forma consecutiva a Europa, que és la millor ratxa del Barça des que existeix el nou format de la competició. El Barça, doncs, és conscient de la dificultat del partit i sap que haurà d’oferir la seva millor versió per tornar del Megasport Arena amb victòria. En l’aspecte individual, Victor Claver, si anota tres punts, arribarà a la xifra de 1000 a l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut